Feriehus i Dronningmølle

Dronningmølle er et ettertraktet reisemål i Nordsjælland og det med god grunn. Byen ligger mellom Gilleleje og Hornbæk, og er perfekt for deg som ønsker å leie et feriehus i naturskjønne omgivelser med et hav av aktivitetsmuligheter og attraksjoner i umiddelbar nærhet. Lei et feriehus i Dronningmølle og tilbring en avslappende ferie ved den danske Østersjøen.

Gled deg over deilige strender nær feriehuset i Dronningmølle

Populære feriehus i Dronningmølle

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Dronningmølle

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Dronningmølle

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

I naturskjønne omgivelser er et feriehus i Nordsjælland et ideelt utgangspunkt for aktiviteter, gode restauranter og severdigheter i hele regionen. Her venter en variert natur, med skogsområder, fuglereservater og kalkklipper. I den nordlige delen av Sjælland ligger Danmarks største skogsområder og sjøer, samt de mest imponerende slott og ruiner. Her er det fantastiske muligheter for dagsutflukter på sykkel eller til fots. 

En tur på åtte kilometer mot sør vil ta deg til sjøen Esrum, der du kan prøve deg på seiling eller nyte fuglelivet rundt deg. Til en aktiv ferie med mindre barn, kan et besøk til en av områdets mange minigolfbaner være en idé. Det er også utmerkede forhold for hyggelige dager på stranden. Vil du fiske kan du glede deg over gode forhold ved kysten, i sjøer og elver. Fra feriehuset i Dronningmølle har du gode muligheter for å nyte naturen i ditt eget tempo.

I Nordsjælland venter flotte attraksjoner og severdigheter

Strandferie i Dronningmølle

Med et feriehus i Dronningmølle kan du tilbringe late dager på stranden ved Dronningmølle, som er en av Nordsjællands mest besøkte strender. Her er vannet lavt og rolig, og stranden i seg selv er bred med fin sand. Dette gjør stranden til det ideelle utfluktsmålet for barnefamilier. På sommeren er det også badevakter på stranden, så du kan trygt ta deg et avkjølende bad. 

Fra Dronningmølle kommer du deg raskt til Sjællands største attraksjoner og severdigheter. Besøk for eksempel en av de andre badebyene langs kysten eller beveg deg sørover og tilbring en ettermiddag i København. Uansett om du er på utkikk etter en avslappende ferie eller et opphold fylt med begivenheter, finner du det med et feriehus i Dronningmølle.

Feriehus i Dronningmølle

Du kan leie mange ulike ferieboliger hos NOVASOL. Vårt utvalg varierer fra feriehus og ferieleiligheter, til husbåter og hytter. Våre ferieboliger i Nordsjælland er ikke noe unntak og du har et bredt utvalg å velge i. Om du reiser på familieferie eller romantisk helgetur, vil du finne et feriehus i Dronningmølle som passer deg. 

NOVASOL leier ut luksuriøse feriehus i Danmark med eget svømmebasseng og sauna, som du kan bruke så ofte du vil. Vi formidler også enklere ferieboliger, hvor du virkelig kan nyte friheten og komme deg vekk fra hverdagens stress og mas. Hvis du ønsker å ta med hunden på ferien i Danmark, kan du søke etter våre husdyrvennlige ferieboliger. I disse ferieboligene er de firbeinte hjertelig velkommen uten ekstra kostnader.