Feriehus i Hornbæk

Leier du et feriehus i Hornbæk kan du glede deg til å oppleve de fine badestrendene, små spisesteder og butikker, og havnen, som vitner om byens lange historie. I Hornbæk finnes et hav av aktiviteter og utfluktsmuligheter du kan fylle feriedagene med.  

I Hornbæk møtes den gamle, danske sommerhuskulturen og den moderne feriebyen. Hornbæk har lenge ligget høyt oppe på listen over kjente og kjære feriehusområder. Det startet med at københavnere søkte vekk fra byen i sommerferien, og etter hvert fikk stadig flere dansker øynene opp for denne ferieperlen. I dag er dette et av de mest populære områdene å leie feriehus i Danmark.

Feriehus i Hornbæk

Populære feriehus i Hornbæk

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hornbæk

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hornbæk

Loading...

Hvorfor leie feriehus i Hornbæk?

Moderne Hornbæk byr på alt du måtte ønske under oppholdet. Skal du leie feriehus i Hornbæk i sommerferien, inviterer sandstrendene i området til lek og hygge for hele familien.

Stranden ved Hornbæk er veldig barnevennlig på grunn av det lave vannet og de finkornede sanddynene. Ta pauser fra solen på en av byens spisesteder. Vi anbefaler å prøve en av de gode fiskerettene. Etterpå kan du slukke kaffetørsten på en av de hyggelige kaféene. 

Med overnatting i et feriehus følger ekstra frihet. Med en privat feriebolig på Sjælland kan du fylle ferien med akkurat det du selv vil, og trenger for eksempel ikke følge satte måltidstidspunkt. Ønsker du å slappe fullstendig av kan du for eksempel spise en sen frokost i sengen, eller nyte det danske sommerværet på terrassen. Her er det du som er sjefen!

Attraksjoner og severdigheter

Hornbæk by er full av sjarm. De gamle fiskerhusene setter stemningene for en avslappende ferie. Vandre mellom de fine husene mens du nyter en is eller kaffe, før du setter kursen mot havnen. Her kan du se de mange seilbåtene som vugger i vinden. 

Rundt Hornbæk er landskapet preget av hav, innsjøer og store skogsområder. I Hornbæk Plantage kan du oppleve et rikt plante- og dyreliv. Her ligger det til rette for lange turer gjennom vakker natur, enten til fots eller på sykkel. 

Når du leier et feriehus i Hornbæk kan du for eksempel ta turen til Danmarks største innsjøer, Arresø og Esrum Sø. Nord for Esrum Sø kan du besøke det gamle Esrum Kloster fra 1151. I klosteret er det utstillinger, og i hagen kan du bli bedre kjent med munkenes tradisjonelle urter. I Møllegården kan du kjøpe klosterets egne produkter.

Opplevelser nær våre feriehus i Hornbæk:

  • Under oppholdet anbefaler vi et besøk til Kronborg slott i Helsingør. Shakespeare gjorde slottet verdenskjent i stykket «Hamlet». Utforsk de underjordiske rommene og hils på Holger Danske, som sitter og sover. 

  • Dronningens sommerresidens, Fredensborg, er også verdt et besøk. Når dronningen ikke er der, kan du bli med på guidet tur både inne i slottet og i slottshagen. 

  • På Frederiksborg Slot finner du det Nationalhistoriske Museum.  Museet ligger vakkert til på tre små holmer i slottsjøen, og rommer 500 år med dansk historie.

  • Kun 45 minutters kjøring fra Hornbæk ligger København, med et hav av severdigheter og attraksjoner. Besøk Tivoli, Bakken og Planetariet, eller bli med på en kanaltur og opplev byen fra vannet. Spis en god lunsj i Nyhavn og nyt den hyggelige stemningen. Du kan også se garden på Amalienborg Slotsplads. Gå heller ikke glipp av Operahuset. På veien til København kjører du også forbi en rekke spennende museer og naturområder.

  • Louisiana Museum for Moderne Kunst i Humlebæk er Danmarks mest besøkte museum med dansk og internasjonal kunst og hyppige særutstillinger.

Lei feriehus i Hornbæk hele året!

Det er ingen tvil om at Hornbæk er en fantastisk feriedestinasjon. Mange velger å leie et feriehus i sommerferien, men Hornbæk har også mye å tilby utenfor høysesong. Hva med en høstferie ved kysten? Det er få ting som slår rolige spaserturer mellom de myke sanddynene under den milde høstsolen. NOVASOLs sommerhus i området kan leies hele året rundt, så ta gjerne en titt på hvilke alternativer du har til en ferie utenfor høysesong.

Hvis du ikke finner en feriebolig som tikker alle boksene, kan du gå tilbake til våre feriehus i Nordsjælland, eller se alle ferieboliger i Europa.