Feriehus i Eskebjerg

Kun en liten times kjøretur fra København, finner du Eskebjerg – en sommerhusidyll på Vestsjælland omgitt av flott natur og med kort vei til en av Danmarks flotteste badestrender. Når du leier et feriehus i Eskebjerg kan du se frem til lange aktive dager ved stranden, et stort utvalg av gå- og sykkelstier i rolige omgivelser og spennende udflukter til blandt annet Danmarks største vingård! Eskebjerg er den perfekte destinasjon for deg som ønsker å bo tett på naturen og i rolige omgivelser, men allikevel i kort avstand til pulserende byliv og attraksjoner.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Eskebjerg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Eskebjerg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Eskebjerg

Loading...

Aktiviteter i Eskebjerg

Når man snakker om feriehus i Eskebjerg kommer man ikke utenom å nevne Vesterlyng hede og Vesterlyng Strand. Vesterlyng hede er det største lyngheiområdet på Vestsjælland, og byr på et veld av flotte naturopplevelser. Vesterlynd Strand er tidligere blitt kåret som en av de topp 3 beste i Danmark, og er en svært populær destinasjon for solslikkere. I tillegg til å være veldig familievennlig, byr Vesterlyng Strand også på gode forhold for både kajakkpadling og windsurfing.

For den fiskeglade turist vil et feriehus i Eskebjerg også falle i smak. Med base her vil du kunne utforske hele vestsjællands kystlinje, som er kjent for gode fiskeforhold. Spesielt kan Alleshave og Asnæs Rev nevnes, hvor fiskelykken sies å være god året rundt.

For deg som elsker dansk småbysjarm vil en utflukt til Kalundborg være en tilfredstillende aktivitet. Turen fra Eskebjerg tar knappe 20 minutter med bil, og her kan dere rusle langs sjarmerende smågater, få litt forfriskninger ved en av de mange gatekafeene, og nyte atmosfæren ved Kalundborg Havnepark som er et naturlig samlingssted for både store og små.

Severdigheter og opplevelser i Eskebjerg og omegn

Området rundt Eskebjerg i Vestsjælland er rik på attraksjoner for både barn og voksne, og en ferie her vil aldri bli kjedelig. Selv om utvalget er stort, anbefaler vi at du ikke går glipp av:

  • Dyrehøj Vingaard (25km)Ja, du leste riktig! For selv om vindyrking kanskje er noe man forbinder med sydligere strøk, kan også Danmark skryte av å ha sin hel egen vin og spiritus produksjon. Dyrehøj Vingaard er landets største, og her vil du kunne vandre blant ca. 30 kilometer med vinrekker. Vingården tilbyr rundvisninger hele året, og etter en rundtur kan du prøvesmake varene i vinbaren eller handle i gårdsbutikken. Helt klart en opplevelse utenom det vanlige i Danmark! 

  • Odsherreds Zoo- og Rescuecenter (20 km)Denne er for barna (og de dyreglade voksne). Her kommer du tett på eksotiske dyr av 100 forskjellige arter. Størstedelen av de 600 dyr som dyrehagen huser har levd strabasiøse og uverdige liv innen de fikk et trygt hjem i Odsherreds Zoo. I tillegg til å se et stort mangfold av eksotiske dyr, vil barna også få muligheten til å klappe gjeter og ri på ponnier. 

  • Utflukter til øyene Sejerø, Nekselø og Samsø.Med base i Eskebjerg har dere et utmerket utgangspunkt for å dra på utflukter til noen av Danmarks små øyer. Fra Havnsø Havn går det ferge over til Sejerø og Nekselø, mens fergen over til Samsø tar dere fra Kalundborg. Øyene er populære besøksmål om sommeren. Felles for alle øyene er at de byr på flott natur, gode turmuligheter, og flere koselige små viker og badestrender. Husk å ta med egen proviant når dere drar til Nekselø – her finnes det ingen kiosker!

Leie feriehus i Eskebjerg med NOVASOL

Våre feriehus i Eskebjerg kommer i forskjellige stilarter, prisklasser og størrelser, hvor du kan huse alt fra 2 – 10 personer. Alle husene er utstyrt med flotte terasser som leder ut til store gressplener hvor barna kan boltre seg med ballek og moro. Når du leier et feriehus i Eskebjerg får du all friheten som følger med en privat bolig, hvor dere kan styre tempoet på ferien helt selv. Gled deg til lange sommerkvelder med grilling på terassen mens dere skaper gode ferieminner for hele familien.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss.

Når du har bestemt deg for å leie et feriehus i Eskebjerg, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Eskebjerg og NOVASOL.