Feriehus i Gilleleje

Tilbring din neste ferie i Danmark ved den danske riviera! Gilleleje ligger i den nordlige delen av Sjælland, og har siden midten av 1800-tallet vært en populær feriedestinasjon for københavnere. I dag er byen mest kjent som en av de beste og hyggeligste badebyene på Sjælland. Naturen rundt Gilleleje er vakker. Her kan du bo med skog, sletter, bratte klipper og kilometervis med strender i umiddelbar nærhet. Velger du å leie feriehus eller ferieleilighet til din neste danmarksferie, kan du velge mellom luksuriøse strandvillaer og det helt enkle.

Lei feriehus i Gilleleje med hele familien

Populære feriehus i Gilleleje

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gilleleje

Loading...

Feriehus med basseng i Gilleleje

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gilleleje

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Gilleleje er en liten by full av liv og røre. Sjællands største fiskerihavn danner det naturlige midtpunktet i byen og skaper en maritim atmosfære. De gamle husene og smale gatene forteller historier om tiden da Gilleleje var et fiskevær. Vandre rundt i fiskehavnen og trekke inn duften av havet. Her kan du kjøpe fersk fisk direkte fra fiskebåtene, som du kan tilberede til lunsj eller middag.

Byen har alt du trenger for en vellykket ferie i Danmark. Her finner du gode shoppingmuligheter, restauranter og kafeer. Når du ikke tilbereder mat i feriehuset, bør du prøve et skikkelig dansk fiskemåltid på en av de gode spisestedene. I tillegg arrangeres det flere årlige festivaler og festligheter, som for eksempel Jazz på havnen og Sildens dag. Besøk turistsenteret for mer informasjon om hva som skjer i Gilleleje.

Attraksjoner og severdigheter

Ta turen til Gilleleje Museum og lær mer om områdets historie. Under andre verdenskrig var Gilleleje blant annet samlingssted og avreisehavn for mer enn 1000 danske jøder på flukt. 

To kilometer øst for Gilleleje ligger Nakkehoved fyr, som i tidligere var betegnelsen på de to fyrtårnene ved Nakkehoved. I dag kan du besøke museet som nå ligger i det fredede fyrtårnet, spise lunsj ute i det fri og nyte den flotte utsikten.  Kombiner utflukten med lek på stranden og gåturer i det omkringliggende naturlandskapet.

Gilleleje ligger ved Sjællands nordligste punkt, Gilbjerg Hoved. Den 33 meter høye moreneformasjonen, eller klinten på dansk, gir en flott utsikt over Kattegat. Fra Gilleleje kan du ta Gilbjergstien, som tar deg forbi sommerhusområdet, og ut til Gilbjerg Hoved.

Strandferie i Gilleleje

Er sol, strand, hav og sand mellom tærne din definisjon på en drømmeferie i Europa? Gilleleje har flere langgrunne, barnevennlige strender som passer for hele familien. Dronningmølle strand, Veststranden og Strandbakkerne er bare noen av de familievennlige strendene i området. På ferie i Gilleleje befinner du deg også nære områder som Rågeleje og Tisvildeleje, som har flotte strender.

Feriehus i Gilleleje

Vi har feriehus på Sjælland som passer alle. Våre ferieboliger i Danmark er alle ulike, men en ting har de alle til felles; de tilbyr en privat og autentisk atmosfære. Bestill din neste ferie hos NOVASOL i dag!