Feriehus i Gudminderup Lyng

Med sin perfekte plassering ved Nordsjællands vestkyst er Gudminderup Lyng et ettertraktet feriehus-område. Hit flokker både danske og internasjonale turister hver sommer for å nyte ferien ved de flotte strendene og for å utforske alt hva Nordsjælland har å by på. Når du leier et feriehus i Gudminderup kan du se frem til både aktive og late dager ved stranden, flott natur og koselig dansk småbystemning.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Gudminderup Lyng

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gudminderup Lyng

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gudminderup Lyng

Loading...

Aktiviteter i Gudminderup Lyng

Gudminderup befinner seg midt i Odsherreds Geopark, som er en av UNESCOs globale Geoparker. Det er primært det helt unike istidlandskapet som har sikkert Odsherred en plass i det gode selskap av UNESCOs Geoparker. Så når dere leier et feriehus i Gudminderup har dere en perfekt base for utflukter og flotte turer i et spennende og vakkert naturlandskap.

I områdene rundt Gudminderup finner dere flere tur- og sykkelstier, og om dere ikke har med sykkel hjemmefra kan dette leies i Nykøbing, som for øvrig er verdt et besøk. Ta familien med på en spennende tur langs Istidruten – en sykkelrute fordelt på 5 etapper – som tar dere forbi flott landskap som ble utformet under istidens krefter for flere tusen år siden.

En ferie i Gudminderup kommer heller ikke uten lange avslappende stranddager. Gudminderup Strand er en av Danmarks beste strender. Med sin fine sand og langgrunne vann er den også svært familievennlig, så her kan ungene få boltre seg. Hvis dere har bil, kan dere også ta turen til noen av de andre flotte strendene i området, som eksempelvis: Tenglemark Strand, Ellinge Lyng Strand, Høve Strand og Rørvik Strand.

Til den som liker å holde seg i aktivtet under ferien finnes det også gode tilrettelagte tilbud i Gudminderup og omegn; Kajakkpadling, windsurfing og fisking er populære aktivteter langs kysten. Tennis- og golfspillerene vil også kunne få sin «fix» under ferien i Gudminderup, blant annet ved Odsherred Golfklubb og Højby Tennis klubb, som ligger side om side.

Severdigheter og attraksjoner ved Gudminderup Lyng

  • Sommerland SjællandDra til Sommerland Sjælland for en morsom dag for hele familien. Med over 60 forskjellige attraksjoner vil et besøk til denne fornøyelsesparken bli et av feriens høydepunkter for ungene. Parken har også flere roligere områder hvor man kan ta en pust i bakken, spise litt is og andre godsaker. 

  • Hempels GlasmuseumVed Hempels Glasmuseum i Nykøbing finner dere Nordeuropas største private glassamling, med alt fra oldtidsglass til moderne glasskunst. I tillegg til å se de flotte kunstverkene, kan dere også få prøve dere selv på glassdesign i GlasSpiren. Glassene får dere ta med dere hjem etterpå som et hyggelig ferieminne. Gjør dagen komplett med en lunsj ved Restaurant Anneberg som ligger like ved museet, hvor dere kan nyte en praktfull utsikt over Isefjorden. 

  • Næsholm BorgruinBesøk Næsholm Borgruin, og «forsvinn» inn i Middelalderen. Næsholm Borgruin ligger ute på en bitte liten øy som er knyttet til fastlandet med en gangbro. I tillegg til at se ruiner som kan dateres tilbake til 1200-tallet, er Næsholm med den omkransende Nygård Sø også en vakker naturopplevelse i seg selv.

Leie feriehus i Gudminderup

Når dere leier et feriehus i Gudminderup har dere et perfekt utgangspunkt for å utforske alt hva nordvestsjælland har å by på, i tillegg til at dere er kun 1,5 times kjøretur fra pulserende København.  Et feriehus gir også en ekstra frihet til å kunne planlegge ferien etter deres eget tempo, slik at dere kan nyte ferien akkurat sånn som passer dere best. NOVASOLs feriehus i Gudminderup kommer i forskjellige stilarter, prisklasser og størrelser, hvor det er plass til alt fra 2 – 8 personer. Alle husene er utstyrt med flotte terasser som leder ut til store gressplener hvor barna kan boltre seg med ballek og moro.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss.

Når du har bestemt deg for å leie et feriehus i Gudminderup kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Gudminderup og NOVASOL.