Feriehus i Marielyst

Når du velger å legge ferien til et feriehus er Marielyst et godt alternativ. Du finner en rekke feriehus i Marielyst og kan derfor velge ut akkurat de kriteriene du måtte ønske når du søker etter den ideelle ferieboligen.

Ausblick Fähre Gedser - Ferienhaus Marielyst

Populære feriehus i Marielyst

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Marielyst

Loading...

Feriehus med basseng i Marielyst

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Marielyst

Loading...

Feriehus i Marielyst

Drar du på ferie til Marielyst er mulighetene for en herlig ferie like uendelige som de brede, hvite strendene langs Østersjøen. Marielyst Strand ble kåret til Danmarks beste strand i 2011, 2012 og 2013. Utover en nydelig natur finner du en rekke aktiviteter for både store og små her.

Samtidig er feriehusutleie for sports- og hobbyfiskere ideelt her, da kysten byr på fantastiske fiskemuligheter. Vi har feriehus som er spesielt innredet med hensyn til sports- og hobbyfiskere, hvor du finner både egne sløyeplasser og ekstra frysekapasitet til dagens fangst.

Feriehus for familier med og uten barn

Feriehus i Marielyst danner en perfekt ramme om dere skal på en avslappende, hyggelig og opplevelsesrik ferie for hele familien. Etter en deilig tur på stranden byr byen på aktiviteter som bowling, gokart, minigolf, fotball og frisbeegolf. Fra feriehuset kommer dere tett på forskjellige attraksjoner i Marielyst og omegn, slik som BonBon-Land og Knuthenborg Safaripark. Dere kan også pakke piknikkurven legge ut på to hjul i området. Lei sykler samtidig som du bestiller feriehuset. Du kan leie sykler for barn og voksne, med barneseter eller med sykkelhenger, som blir levert ved feriehuset. Mulighetene er mange om hele familien legger turen til et feriehus i Marielyst!

Feriehus for to

Bestill en romantisk ferie i feriehus på Falster, og nyt det herlige Marielyst sammen. De nydelige strendene er ikke bare ideelle for badeturer, men også for lange spaserturer i deilig, myk sand. Opplev hele kyststrekningen hånd i hånd mens solen går ned i horisonten. Har dere en firbeint venn som gjerne skal være med på tur finnes det en rekke husdyrvennlige feriehus, hvor kjæledyret er hjertelig velkommen til å bli med. Det er også mulig å leie sykler, og her er det et nydelig område forsykkelturer gjennom skog, langs strand og i de sjarmerende, små byene som ligger her.

Feriehusutleie i hele Danmark

Vi har lang erfaring med utleie av sommerhus i Danmark og tilbyr et bredt utvalg ferieboliger på tvers av landet. Får dere bruk for hjelp når dere er i feriehuset har vi lokalkontorer i de fleste større feriehusområder, slik at våre dykte medarbeidere er i nærheten dersom det skulle oppstå uventede problemer.