Hytter og overnatting Bratten Strand

Bratten strand ligger vakkert til ved Nordjyllands østkyst og er et supert sted å feriere. Bestill din hytte eller ditt feriehus til leie i Batten Strand som base for din Danmarksferie, enten du ønsker å være der i noen dager eller en uke.

strand på bratten strand

Populære feriehus i Bratten Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bratten Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Bratten Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bratten Strand

Loading...

Feriehus Bratten Strand

På Batten Strand i Danmark kan du velge og vrake i hytter og feriehus til leie. Enten du vil unne deg litt ekstra luksus å leie en hytte med badstue eller stamp utenfor, eller ønsker deg en mer sjarmerende og original hytte, finner du en som passer deg og ditt reisefølge. På Bratten Strand finner du en rekke fasiliteter som gjør det enkelt å fylle feriedagene med morsomme og spennende aktiviteter for store og små. Nyt strandlivet og soling, eller dra på en utflukt i lokalområdet, valget er ditt. Velkommen til Bratten Strand!

Overnatting Bratten Strand

Bratten Strand er en attraktiv og populær feriedestinasjon. Med nærhet til Skagen og Frederikshavn er det enkelt å reise dit. Hvis du overnatter på Bratten Strand i en av våre hytter eller feriehus skal du være bekymringsfri, det eneste du trenger å tenke på er hvilken is som frister mest i solen! Leier du din egen feriebolig kan du nyte fleksibilitet, komme og gå akkurat når det passer deg og ikke minst kunne lage din egen mat eller grille i hagen! Opplev de lokale områdene og finn morsomme aktiviteter i Nordjylland. Bestill din neste hytte eller feriebolig på Batten Strand allerede i dag! Vi har over 50 års erfaring med utleie i hele Europa!

Inspirerende ferier og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.