Feriehus i Klitmøller

Nordvestjyllands kilometerlange sandstrender innbyr til en herlig badeferie og på gråværsdager finnes ikke noe bedre, enn å gå en lang tur på stranden og kjenne den friske vestavinden gjennom kroppen. Gjennom NOVASOLs utleie av ferieboliger har du mulighet til å oppleve en ferie i Vestjylland, og det Klitmøller og Vorupør har å by på.

Feriehus i Klitmøller og Vorupør

Populære feriehus i Klitmøller

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Klitmøller

Loading...

Feriehus med basseng i Klitmøller

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Klitmøller

Loading...

Naturen i Vestjylland

Blant de enestående naturopplevelsene hører Danmarks eneste fuglefjell med. Det er det fredede Bulbjerg – en 47 m høy kalkklippe. Her hekker ca. 500 par krykkje, en oseanfugl(måsefugl) fra Nord-Atlanteren og de senere år er det også observert hekkende havhest. Fra toppen av Bulbjerg er det en storslått utsikt over havet. Ca. 130 m ute i havet, ved foten av klippen, kan dere i stille vær se restene av Skarreklit – en 16 m høy kalksteinskoloss, som styrtet sammen under en storm i 1978. I en tidligere bunker finnes en utstilling om Bulbjergs geologi, plante- og dyreliv.

Surfing i Klitmøller

Opplevelser i Klitmøller og Vorupør

Blant aktiviteter i Klitmøller kan vi nevne fiske, seilsport og golf. Windsurfere finner noen av Nord-Europas beste forhold i Nordvestjylland og uansett vindretning, nybegynner eller øvet, kan dere alltid finne en strand i Klitmøller av meget god kvalitet. Ikke minst er Klitmøller verdensberømt blant windsurfere, og fiskere. Den lille fiskerbyen byr på mange spennende opplevelser. Besøk byens lokale restauranter og nyt god mat, her anbefales det å smake på noen spennende fiskeretter da byen er kjent for å være en fiskeby. Av surfere kalles byen imidlertid for «Cold Hawaii», men byen kan kalles mye da det ikke bare er fisking og surfing som byen tilbyr av aktiviteter. Også Voruprør er kjent som en fiskeby, og er en by som det absolutt er verdt å feriere i. Her kan du oppleve alt fra shopping, kunst, god mat til surfing, fisking og andre aktive aktiviteter.

Bestill en feriebolig i Danmark gjennom NOVASOL, du kommer ikke til å angre!