Feriehus i Blokhus

Nordjylland har tre svært populære byer; Blokhus, Løkken og Lønsrup. Her er det spesielt gjennom sommermånedene gater fylt av glade mennesker. Byene tilbyr alt fra aktiviteter på stranden, markeder, spesialbutikker, gågater, cafeer, restauranter og et aktiv nattliv. Våre sommerhus i Nordjylland er et godt utgangspunkt for å få en behagelig og uforglemmelig ferie i Blokhus, Løkken og Lønsrup. En ferie i Nordjylland byr på avslapping, nytelse, sol, frisk havluft og deilige badeforhold for store og små.

Lei feriehus i Blokhus med hele familien

Populære feriehus i Blokhus

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Blokhus

Loading...

Feriehus med basseng i Blokhus

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Blokhus

Loading...

Opplevelser i naturen

På hele nordvestkysten fra Hirtshals til nord til Rødhus i syd, vil man finne ut at det er høyt til himmelen, frisk havluft, skjønn natur og store strender som tilhører et fantastisk hav, som naturligvis har fått tildelt blått flagg. Med et av våre sommerhus i Danmark kan man året rundt utforske utallige muligheter i Nordjylland som f eks. kunst, kultur, sport og friluftsliv. Dertil kommer det særpregende landskap i form av de meget spesielle skrenter og klipper, der det bl.a. kan oppleves Nr. Lyngby og Lønstrup. Den maleriske Lønstrup har på tross av turismen bevart sin opprinnelige og sjarmerende blanding av fiske- og badeby. Byens bilfrie strand summer av liv i sommerperioden. Syd for byen reiser Rubjerg Knudes gigantiske sandkilt seg med det nedlagte fyr. I badebyen Løkken er atmosfæren internasjonal med masse aktivitetsmuligheter som golf, vannski, surfing og seiling. Lengere mot syd ligger Blokkhus med et stort aktivitetssenter for hele familien.

Feriehus i Danmark

Feriehus i Blokhus

Blokhus er en fantastisk miks av en gammel fiskeby og en moderne ferieby, det er spesielt om sommeren byen våkner fra sin dvale gjennom vinterstid. Byen er absolutt en av vestkystens populære områder, den tiltrekker seg mange turister og er verdt et besøk. Her kan du nyte den fantastiske badestranden i Blokhus, hvor både sykkel og bil er tillatt. Faktisk kan man kjøre fra Blokhus og Løkken via strand, hvilket er en anbefalt utflukt. Byen ligger i et idyllisk landskap omringet av skog, og hav og det kan hende det er mulighet for en opplevelse fra sykkelen eller hesteryggen. Aktivitetene står i kø i Blokhus. Har du barn med ligger Fårup Sommerland ikke langt derfra. Å oppleve stranden er en selvfølge, men er du ikke et vanedyr, bør du ta en tur inn til sentrum, hvor det moderne shoppingsenteret ligger. Her kan du få din shoppinglyst tilfredsstilt. Det er også mulighet for å bowle, benytte aktivitetssenter, få seg en is eller bli med på de mange skjønne kafeer og restauranter, fiske, spille golf eller minigolf.

Feriebolig i Løkken

Løkken er en av de mest besøkte badebyer langs vestkysten i Jylland og her har vi mange av våre ferieboliger i Nordjylland. Hvert år strømmer tusenvis av turister til byen for å nyte godt av dens mange ferietilbud og opplevelser. Især stranden har en enorm tiltrekningskraft, den er blant annet Danmarks beste. Her er det tillatt å kjøre bil og en tur mot syd til blokhus eller rødhus strand er anbefalt, man kan også sykle eller gå. Stranden skal oppleves på deres ferie, her står det også 500 gamle badehus, som minner om den gamle danske badekultur. Løkken er vesentlig større enn Blokhus og har en gågate og flere butikker hvor man kan få sin shoppinglyst tilfredsstilt. En tur gjennom byens gamle gater er fantastisk. Man finner midt i byen et stort torg med masse cafeer og restauranter, hvor du og din familie kan spise eller nyte iskrem i solen når du leier feriebolig i Løkken. Byen byr også på historiske minner fra 2. verdenskrig samt gallerier og spesialbutikker, hvor man kan få sikret seg unike suvenirer. I løkken er det også et nattlivstilbud, hvor unge fra hele området kommer å hygger seg om kvelden hele sommeren.

Sommerhus i Lønstrup

Blant de mange populære feriesteder i Danmark, finner man Lønstrup i Nordjylland. Leier man et av NOVASOLs sine sommerhus i Lønstrup, får man et godt utgangspunkt for å utforske Lønstrup og de flotte omgivelser omkring byen. For mange er denne delen av Danmark synonymt med det å leie feriebolig i Danmark og Norjylland har også en lang tradisjon for å være et ettertraktet reisemål. Ved å bestille en feriebolig i Norjylland i Lønstrup får man oppleve en kombinasjon av natur, hav, strand, mange attraksjoner og spennende severdigheter, krydret med gode restauranter og spesialbutikker. Lei derfor et av våre fantastiske feriehus i Nordjylland og få en ferie med familien du aldri vil glemme.

Fra badestrand til spennende historie i Lønstrup

Lønstrup tilby, foruten de vakre strender, også flere historiske interessante attraksjoner. Mårup Kirke er blant disse. Kirken ble bygget rundt 1200-tallet, hvor det var et par km til kysten. I dag ser det helt annerledes ut. I takt med at kysten ble «spist» av vinden og havet , er det nå mer kantete med skrenter. En del av kirkegårdene er allerede forsvunnet og i 2015 valgte men å fjerne resten av kirken. På stedet er det stadig informasjon om kirken samt en flott utsikt over havet med de fine skrenter. Det er både dypt fascinerende og skremmende på en og samme gang, når en står tett mot kanten og kan føle naturens krefter. Stranden i Lønstrup er blant de beste i landet og her kan man rolig nyte flere dager i solen – hele familien.

Vi har mange sommerhus i Danmark som legger opp til en badeferie, men Lønstrup er stedet hvis du ønsker å holde en riktig deilig badeferie i Danmark. Våre sommerhus i Lønstrup har virkelig noe av de mest fantastiske badeområder i Danmark. Som en perle på en snor ligger de langs kysten. Her er strandlivet i fokus, og med den vakre natur og blå himmel, er alle forutsetningene tilstede for en vellykket badedag.

Lønstrup byr på mye annet enn bade badeferie. Du kan oppleve at fiskerne trekker deres fangst opp på stranden. Benytt muligheten til å prøve lykken selv og kast snøret i vannet etter fisk. Fisk smaker bare best, når man selv har stått for fangsten. Man kan også ta turen opp til Strandveien, der kan man oppleve fine gallerier, keramikkverksteder og spesialbutikker man ikke finner lignende steder i landet. Det er ikke langt til Fårup sommerland herfra heller, hvor hele familien kan hygge seg. På stranden er det mulighet for å surfe i vinden eller fly med drager. Med et feriehus i Nordjylland er de gode opplevelsene aldri langt unna!