Feriehus i Lønstrup

Lønstrup i Nordjylland er en veldig populær feriedestinasjon blant våre gjester. Leier du et av NOVASOLs feriehus i Lønstrup, får du et godt utgangspunkt for gode ferieopplevelser i Danmark. For mange er denne delen av Danmark synonymt med sommerferie, og Nordjylland har en lang tradisjon for å være en utsøkt feriedestinasjon. Naturen, havet, strendene, de mange attraksjonene, gode butikker og spisesteder legger grunnlaget for en god ferie. Lei et av våre feriehus i Nordjylland og få en fantastisk ferie med familien.

Lei et feriehus i Lønstrup og nyt en avslappende ferie

Populære feriehus i Lønstrup

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lønstrup

Loading...

Feriehus med basseng i Lønstrup

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lønstrup

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Lønstrup tilbyr fine strender og flere historiske interessepunkter. Mårup kirke er blant disse. Kirken ble bygget på 1200-tallet, da det var kun et par kilometer til kysten. I dag ser det helt annerledes ut. Kysten har blitt «spist» av vind og hav, og nå er det kun få meter til kanten av skrenten. En del av kirkegården har allerede forsvunnet, og i 2015 valgte man å fjerne resten av kirken. På stedet er det fortsatt informasjon om kirken, samt en flott utsikt over havet og de bratte klippene. Det kan være både fascinerende og litt skummelt å stå på kanten og iaktta havets krefter.

Lønstrup er også kjent som «Kunstens By», på grunn av de mange glassblåserne, smykke – og billedkunstnerne og galleriene langs strandpromenaden. Her blir du mest sannsynlig invitert til å ta en nærmere titt på kunsten. 

Den 52 kilometer lange kysten gir gode muligheter for forfriskende bad i havet, og du kan boltre deg på 11 enestående strender. Stranden i Lønstrup er blant de beste i landet og her kan du nyte lange dager i solen.

Legg årets ferie til et feriehus i Lønstrup, Nordjylland

Sommerferie i Lønstrup

Vi har mange ferieboliger i Danmark som inviterer til badeferie. Lønstrup er stedet for deg som ønsker en avslappende ferie med kort vei til noen av landets fineste badeplasser. Som perler på en snor ligger de langs den nordjyske kysten. Her er strandlivet i fokus, og med den vakre naturen og blå himmelen i bakgrunnen, er alle forutsetninger for en deilig ferie til stede. På stranden er det mulighet for surfing eller drageflyvning. Vesterhavet kan være iltert, og det er derfor viktig å følge med på hverandre. 

Lønstrup byr også på mye annen ferieunderholdning. Følg med fra sidelinjen når fiskerne trekker båtene sine opp på stranden, fulle av dagens fangst. Benytt muligheten til å prøve lykken selv, og kanskje får du kveldens middag på kroken. Fisken smaker aller best når du selv har stått for fangsten. 

Det er ikke langt til Fårup Sommerland, der hele familien kan hygge seg sammen og boltre seg i over 60 fornøyelser. Du får rabatt på inngangsbilletten som gjest hos NOVASOL Du kan også ta en tur innom Nordsjøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium og en garanti for spennende opplevelser.

Feriehus i Lønstrup

Det er selvfølgelig mulig å utforske andre deler av Nordjylland fra et feriehus i Lønstrup. Spesielt om sommeren summer denne regionen av liv og glade mennesker. Noen andre fine kystbyene du kan besøke er Blokhus, Løkken og Bratten. Våre feriehus og ferieleiligheter i Nordjylland er populære år etter år, så det lønner seg å bestille tidlig. Slik kan du sikre deg nettopp det sommerhuset du ønsker og begynne planleggingen av ferien i Danmark.