Feriehus i Løkken

Sommerparadiset Løkken ligger på vestsiden av Nordjylland, og er et svært populært ferieområde. Løkken har i over 100 år trukket til seg feriegjester fra Danmark og resten av Europa. De lange, brede strendene og det vakre landskapet er utrolig populært, og det samme er byens velassorterte butikker. For de unge spiller det nok også en rolle at det er et rikholdig uteliv her. Lei et feriehus i Løkken, og opplev stedet som fortsetter å være en av våre mest populære destinasjoner. Vi har sommerhus i alle prisklasser, og barn og voksne fra hele Skandinavia valfarter hit for å feriere.

Lei ditt neste feriehus i Løkken

Populære feriehus i Løkken

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Løkken

Loading...

Feriehus med basseng i Løkken

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Løkken

Loading...

Hva skal du gjøre i Løkken?

I et feriehus i Nordjylland er du garantert en topp sommerferie. Mange av byens butikker holder åpent alle dager i uken, og hele byen er preget av beliggenheten ved havet. Her kan man kjøpe seg en is eller pølse på en kafé og to minutter etter dyppe seg i bølgene blå.

I tillegg til badeliv og avslapping på stranden, er det mange ting å finne på. Vannsport, som f.eks. surfing, vannski, volleyball, drageflygning, små strandsykler med seil og mye mer. Det mangler heller ikke på kunstgallerier, og man kan besøke det gamle Børglum Kloster. Stranden rett ved byen kan være ganske tettbefolket - spesielt hvis man ikke liker høy musikk og strandfotball. Men i sanddynene rundt byen finner man mange usjenerte oaser, hvor man kan nyte frokosten i fred og ro før man tar en dukkert - eller kanskje en sopptur med familiens yngste.

Aktiv ferie med familien i Løkken

Feriehus i Løkken

Dersom solen skulle ta en pause, ligger det mange utfluktsmål i området. Besøk selene og haiene på Nordsjømuseet i Hirtshals, eller oppsøk noen av de herlige fornøyelsesparkene og aktivitetssentrene i nærheten. Også innendørs badeland sikrer badeferien - uansett vær. Et feriehus i Danmark gir et ideelt utgangspunkt for en opplevelsesrik ferie, og velger du Nordjylland som din neste feriedestinasjon venter en rekke spennende og morsomme opplevelser og utflukter for hele familien.