Feriehus i Frederikshavn

Nordjylland er et sant ferieparadis, og Frederikshavn er ikke noe unntak. Lei et feriehus i Frederikshavn når du vil oppleve det beste Nordjylland har å by på. Med et sommerhus som base kan du gå på oppdagelsesferd i Frederikshavns hyggelige gamleby, titte innom butikker i én av Danmarks lengste gågater, og nyte late dager på den unike palmestranden. Du er dessuten kun en kort kjøretur unna Skagen og Nordjyllands unike natur

Her kan du finne alt det gode du forventer når du leier et feriehus i Danmark.

Feriehus Frederikshavn

Populære feriehus i Frederikshavn

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Frederikshavn

Loading...

Feriehus med basseng i Frederikshavn

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Frederikshavn

Loading...

Hvorfor leie feriehus i Frederikshavn?

Det er mange fordeler med å velge et feriehus i Frederikshavn. Under har vi trukket frem noen av grunnene til at du bør velge Frederikshavn neste gang du skal på ferie i Danmark: 

 • Du kan ta ferge direkte fra Oslo til Frederikshavn. Start ferien allerede før du kommer til sommerhuset i Nordjylland. Gå om bord på fergen i Oslo, og bruk timene på lek, underholdning, shopping og god mat. 

 • Du har både strand og byliv innenfor rekkevidde. Kun 1,5 kilometer fra sentrum finner du den kjente Palmestranden. Dette er Danmarks eneste sandstrand med palmer - så da kan du krysse av det på listen også. 

 • Du er tett på noen av Nordjyllands mest ikoniske severdigheter.

 • Det finnes et hav av aktiviteter for store og små rett i nærheten.

Strandliv og shopping

I Frederikshavn kan du utforske den gamle bydelen og se de karakteristiske fiskehusene. Mens du vandrer gjennom brosteinsbelagte gater, vil du nok merke den gode atmosfæren i byen. I Frederikshavns gågater er det som regel mye liv og røre. Byen er kjent for sitt gode utvalg av spennende butikker. Du finner også et bredt utvalg av restauranter og kafeer.

Leier du et feriehus i Frederikshavn på sommeren kan du nyte deilige timer på stranden. Den fine, hvite sandstranden er barnevennlig og her er det alltid noe som skjer. Stranden kalles Palmestranden på grunn av ja, palmetrærne på stranden. De første palmetrærne ble plantet her allerede i 2004, og i dag finnes det over 100 her. På finværsdager kan du derfor nyte en nesten karibisk stemning på stranden. Det er gode parkeringsmuligheter ved stranden, som også har utnevnelsen Blått Flagg, beachvolleybane og rampe til barnevogner og rullestolbrukere.

Ferie med barn Frederikshavn

Opplevelser nær ditt feriehus i Frederikshavn

 • Skagen: Danmarks nordligste by har et helt spesielt lys og mange spennende severdigheter. Gå tur på Grenen, stedet der to hav møtes. Nyt en lunsj på havnen eller på Brøndums Hotel, som er et historisk sted. Besøk Skagen museum og se de berømte skagensmaleriene, eller dra på fiskeauksjon en tidlig morgen.

 • Læsø: Når du reiser på ferie i Frederikshavn, kan du ta en dagstur til fantastiske Læsø. På øyen venter helt unike naturopplevelser, de historiske tanghusene, Læsø Saltsylteri og gårdsbutikker. Du kan også spise fersk hummer og andre lokale delikatesser. Læsø er et mekka for matelskere. 

 • Ørnereservatet i Tværsted: I ørnereservatet kommer du tett på luftens ubestridte konge – ørnen! Se falkonerne trene med ørnene, både til fots og på hesteryggen. Det finnes også en kafé i reservatet, der du kan kjøpe noe godt å drikke. 

 • Hirsholmene: Dra på dagstur til den fredede øygruppen Hirsholmene. Her kan du utforske den uberørte naturen og det rike fuglelivet. Øyene kan minne litt om den svenske skjærgården.

 • Strandby: Vil du oppleve det som opprinnelig var en fiskerlandsby med maritim stemning og autentisk fiskemarked, kan du ta turen til Strandby. Den hyggelige byen har også en populær havn for fritidsbåter, og er en idyllisk ferieperle.

Aktiv ferie i Frederikshavn

Når du velger et feriehus i Nordjylland, har du mange muligheter for å være aktiv under oppholdet. Området har flere fine ruter for gå- og løpeturer, samt mange merkede sykkel- og ridestier. Hobbyfiskeren kan prøve lykken i havet eller i «put and take»-sjøer i området. Du kan også spille tennis, teste yoga eller få opp adrenalinet i ulike vannsporter.

Ferie med barn i Frederikshavn

Barna elsker ferier i Nordjylland! Badeglade vil elske Palmestranden, og en tur til Bamsemuseet i Skagen vil sikkert også falle i smak. På Rønnehavnens lekeplass kan hele familien nyte lek og moro, og i Frederikshavn Svømmehall kan de minste plaske i timevis. 

 • Fårup Sommerland: Et paradis for barn! Prøv de mange attraksjonene og det ville badelandet. Som gjest hos NOVASOL, får familien dessuten rabatt i Fårup Sommerland. 

 • Bangsbo Dyrepark: Dra på skogstur i Bangsbo Dyrepark. Her kan du se både dådyr og kronhjort, samt teste lekeplassen og spise lunsj under trærne. 

 • FunHouse Frederikshavn: Kjempestort lekeland med mange morsomme aktiviteter for barn i alle aldre.