Feriehus i Hou

På østkysten av Nordjylland finner du noen av Danmarks mest barnevennlige strender og hyggeligste havnebyer. Legg ferien til et feriehus i Hou og tilbring ferien i et hyggelig fiskevær, beliggende cirka en halvtimes kjøring fra Aalborg. Den lille turistbyen tilbyr en fin kombinasjon av natur og kultur. Her finnes det brede, barnevennlige sandstrender, som passer ypperlig til late dager under solen. 

Hou er en klassisk, dansk kystby. Her møtes du av en helt spesiell atmosfære, som vi vet vil sette feriefølelsene i sving. Kombiner de varme sommerdagene med gåturer langs de gamle fiskerhusene i byen. Ta en pause og kjenn hvordan den milde solen varmer mot ansiktet. Tilbring din neste ferie i Hou og dra hjem med gode ferieminner i bagasjen.

lei feriehus eller leilighet i Hou

Populære feriehus i Hou, Nordjylland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hou, Nordjylland

Loading...

Feriehus med basseng i Hou, Nordjylland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hou, Nordjylland

Loading...

Feriehus i Hou

Sommerhusområdet ved Hou ligger i et fredet skogområde som strekker seg rundt byen. En rask gå – eller sykkeltur og du har tærne i sanden på fine Hou strand. Stranden, som ligger ved Kattegat, er perfekt for barnefamilier. Nyt dagen på stranden, og ta et bad akkurat når det passer deg. Det finnes flotte strender på begge sider av Hou, der noen av disse er skogsområder hvor trærne går nesten helt ned til vannkanten. 

Den barnevennlige stranden som strekker seg mellom Hou og Hals er en såkalt 'barre-kyst', noe som betyr at stranden fylles med mer og mer sand hvert år. Dette gjør at det dannes flere små laguner og øyer. Er du heldig kan du finne en privat, liten øy!

Ferie med hele familien i Nordjylland

Ferie med barn i Nordjylland

Vi vet at barna vil elsker en ferie i Nordjylland! Gå på skattejakt på strendene – kanskje drar du hjem med «nordisk gull» i bagasjen? På strendene i Danmark skjuler det seg nemlig skatter; nemlig rav! 

Det finnes en rekke attraksjoner og opplevelser i Nordjylland som er midt i blinken for barnefamilier. Fårup Sommerland er en hit blant barna, og har flere ganger blitt kåret til Europas beste fornøyelsespark. I Aalborg Zoo kan du bli bedre kjent med mer enn 140 forskjellige dyrearter. Bli med på mating eller se noen av dyrene på scenen sammen med dyrepasserne sine. Ta turen til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og lær mer om den fascinerende undervannsverdenen.

Ferieopplevelser i og nær Hou

Mange lystbåter legger til ved den hyggelige havnen, som danner det naturlige samlingspunktet i byen. Om sommeren er det derfor mye liv og røre i byen. I Hou finnes det flere restauranter og butikker, der du kan dekke feriens behov for mat og drikke. Kjøp fersk fisk fra en av båtene og tilbered denne i feriehuset. I tillegg finnes det et lite galleri med en hyggelig butikk. Her finner du kanskje en suvenir eller et minne fra ferien?

Finn din neste feriedrøm blant våre feriehus i Danmark. Søkefunksjonen på våre nettsider gjør det enkelt å filtrere deg frem til nettopp den ferieboligen som passer deg og dine behov best. Når du bestiller feriehus eller ferieleilighet hos NOVASOL, får du automatisk vår Sikkerhetspakke inkludert. Les mer om Sikkerhetspakken i våre leiebetingelser.