Finn overnatting i Hirtshals

Mange kjenner Hirtshals som første stopp i Danmark når man tar fergen fra Kristiansand eller Langesund. Men den sjarmerende fiskebyen i Nordjylland er mer enn bare lettvint å komme seg til.

Leter du etter overnatting i Hirtshals, kan et feriehus være det perfekte utgangspunktet for å ta en nærmere titt på den hyggelige danske byen. Nyt ferien fra en rolig base i nærheten av det åpne hav, og trekk inn sjøluft og lytt til måkeskrik etter deilige dager på stranden og i den sjarmerende bykjernen.

De to store havnene, Erhvervshavnen og Færgehavnen, er byens naturlige midtpunkt. Her ser du ferger, fiskebåter og joller tøffe ut på havet og komme inn igjen med fangst og nye passasjerer dagen lang – noe som skaper et yrende liv og en helt spesiell stemning.

Havn og strand er forbundet med kafeer, butikker og restauranter i byens sentrum ved hjelp av det flotte monumentet ‘Trappen’. Her kan du også få en fantastisk utsikt over kystlinjen og Skagerak. Ta også turen forbi byens vartegn, Hirtshals Fyr, som tårner flott over byen.

Kommer du til Hirtshals i løpet av mai måned, kan du være så heldig å få med deg Naturmødet. Det er et tre dager langt folkemøte med fokus på aktiviteter ute i naturen. Dette innebærer både utstillinger, arrangementer og naturopplevelser for alle aldere. Musik Under Trappen  er byens musikkfestival og blir avholdt i juli hvert år. Her kan du nyte masse god musikk på varme sommerkvelder med den flotte havnen og havet som bakteppe.

Ta en tur innom Nordsøens Oceanarium, og se hva som lever under havoverflaten i Nordsjøen, eller undersøk noen av de mange tur- og sykkelrutene som finnes i og rundt byen. Det er også en opplevelse å stikke innom Hirtshals Fiskefestival, som hyller byens historie og nåværende rolle som en av Danmarks største fiskerihavner.

Velger du å la NOVASOL stå for overnattingen i Hirtshals, kan du finne et feriehus eller feriebolig som danner de perfekte rammene for turen. Gled deg over den friheten det er å leie et privat feriehus hvor du føler deg hjemme og kan slappe helt av i koselige omgivelser.

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være.

Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.

Hirtshals Fyr er verdt et besøk på overnatting i Hirtshals

Populære feriehus i Hirtshals

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hirtshals

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hirtshals

Loading...