Feriehus i Lild Strand

Trenger du og familien et avbrekk fra en hektisk hverdag, er Lild Strand ved Vesterhavet som ligger nordvest for Fjerritslev helt perfekt for dere. Her kan dere slappe av og nyte den flotte, ville natur med masse skog og klipper.

Et besøk som er verdt tiden er Lild Klitplantage, hvor en kan strekke bena mens man nyter det flotte området. Du kan velge mellom 7 stier som bringer deg rundt i området, og her er det også mulighet for å benytte sykkel rundt omkring på de sykkelvennlige grusveiene. Området er helt opplagt til en rask tur på mountainbiken. Bak selve Lild Strand ligger Nordeuropas største fuglereservat, og dette er spennende å oppleve for både store og små.

Opplev Nordjylland fra et feriehus

Populære feriehus i Lild Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lild Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Lild Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lild Strand

Loading...

Nyt sol og bading ved den idylliske stranden

Når været er på sitt beste og solen skinner, vil de fleste gjerne slappe av ved havet og det er rike muligheter for det ved Lild Strand. Den omtrentlige 30. km sandstranden er godt skjermet og har et krystallklart badevann. Beveger en seg nord for Lild Strand finner en to bunker, og vil også kunne oppleve når fiskebåtene trekkes inn i land, direkte opp på stranden med dagens fangst. Man kan kjøpe fisk direkte fra fiskerne, og det finnes vel ikke bedre ettermiddagsmat en ny, fersk fisk?

Feriehus ved Lild Strand

Sommerhus Ved Lild Strand

Vi tilbyr mange ulike ferieboliger i Nordjylland. Vil du og familien bo ved klipper eller skogen som nabo? Vil du ha luksus med innendørs basseng? Eller setter dere mer pris på de klassiske sommerhusene med masse av nostalgi som dere kan finne hos NOVASOL og ved Lild Strand. Det er utallige hus å velge mellom og sommerhusene passer godt inn i det fine området, noe som gjør at husene er riktig så hyggelige. Har dere falt for den nordjyldiske sjarm, så hjelper NOVASOL gjerne med å finne det helt perfekte sommerhus i Nordjylland til den ferien dere måtte ønske.

Nordjylland er et populært område for utleie av sommerhus i Danmark. Lild Strand har svært vakker natur, havutsikt og masse opplevelser vekk fra bråk og stress. Så undersøk NOVASOL feriehus i Danmark, da vi har mange gode tilbud ved Lild Strand. Det koster ikke en formue å leie en herlig feriebolig. Hos NOVASOL har vi feriehus ved Lild Strand hele året rundt til gode priser.

Sommerhus ved Lild Strand