Feriehus ved Saltum Strand

Har du og familien planer om å leie et av våres mange ferieboliger i Nordjylland, er området omkring Saltum, Blokhus eller Løkken områder som det er verdt å skikke nærmere på. Her leier NOVASOL ut flere flotte feriehus i alle størrelser.

Feriehus ved Saltum Strand

Populære feriehus i Saltum

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Saltum

Loading...

Feriehus med basseng i Saltum

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Saltum

Loading...

Feriehus ved Saltum Strand

Saltum Strand regnes for å være et av Nordeuropas beste badestrender på grunn av den fine, hvite sand og helt fantastisk badestrand. Hvor fantastisk er det ikke å kunne dra til Danmark for å oppleve strender som man finner i spania, hellas etc.? Stranden har naturligvis blått flagg, det indikerer at vannet er rent og lekkert. En kan også kjøre til stranden og ta turen videre fra Rødhus og helt opp til Løkken. Her på stranden er det plass til hele familien, vannet er deilig og kan nytes i en hel dag med hygge, sol og bading. Familien har nå mulighet til å leie feriehus i Nordjylland helt ned til stranden samt flere med utsikt.

Ferie i Nordjylland

Opplevelser for livet

Med sin fantastiske plassering tett mot Vesterhavet og Nordjyllands mange attraksjoner er Saltum strand som skapt for alle og enhver, der vil en nyte en uke eller mer i Nordjylland. Ikke langt herfra finner man Fårup sommerland som har mer enn 50 aktiviteter og Danmarks største badeland for både små og store. Når en leier feriehus gjennom NOVASOL er familien så heldig å få rabatt for inngangen til Fårup sommerland. Videre kan en oppleve deilige restauranter, kunsthåndverker og shoppingmuligheter i området. Saltum og Nordjylland generelt er et nydelig sted for å leie sommerhus i Danmark. Her vil en garantert få en masse deilige feriedager og man vil sikkert komme tilbake og besøke området igjen når man først opplever hvor mye det er å oppleve. Vi sørger for at dere får det perfekte sommerhus i Danmark som passer til deres familie.