Feriehus i Furreby

Furreby er kanskje ikke den mest kjente destinasjonen i Nordjylland, men dette området ligger helt perfekt  til for en opplevelsesrik ferie. Leier du et feriehus her, befinner du deg rett ved gode nordjyske attraksjoner, hyggelige byer og ikke minst fantastiske strender. 

Furreby ligger nord for Løkken, men har i dag nesten vokst sammen med den fine badebyen. Selve Furreby er stille og rolig. Likevel gjør nærheten til livlige feriedestinasjoner, at dette langt fra er et kjedelig reisemål. Det vil være en fordel å ta med sykler på ferien. Slik kan du komme deg raskt og enkelt til Løkken eller legge ut på en lenger tur til Lønstrup.

Bo i vakre feriehusområder i Furreby

Populære feriehus i Furreby

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Furreby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Furreby

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Langs kysten ligger badebyene Blokhus, Løkken og Lønstrup. Her er det masse liv og røre om sommeren, og du kan bli med på mange ulike arrangementer. I tillegg finnes det mange butikker og restauranter, hvor du kan shoppe og nyte god mat. Mange håndverkere holder til i disse byene, så det er mulig å få med seg flotte kunstverk hjem fra ferien. På Blokhus Saltcenter kan du kjøpe salt med forskjellige smaker, som colasalt, whiskeysalt og eplesalt. Se hvordan saltet bearbeides til både spisesalt, badesalt og skrubbesalt. 

Naturen i det nordjyske landskapet byr på mange opplevelser. Dra for eksempel til Rubjerg Knude og fyrtårnet, som er en av de mest kjente attraksjonene i området. Det antas at fyrtårnet snart forsvinner i havet, så ikke vent for lenge. Rundt tre kilometer fra fyrtårnet ligger Strandfogedgården, der du kan se utstillinger om området ved Rudbjerg Knude. Råbjerg Mile er også en unik naturattraksjon i Nordjylland. Det er nemlig Danmark største sanddyne, med et areal på to kvadratkilometer og en høyde på opptil 35 meter. Sanddynen flytter seg årlig opp til 15 meter.

Ta en tur innom Fårup Sommerland på ferien i Furreby

Attraksjoner og severdigheter nær Furreby

Dersom du tar med deg sykkel på ferie i Nordjylland, finnes det ypperlige turmuligheter. Ikke langt unna Furreby ligger Børglum Kloster. Her kan du se forskjellige utstillinger om klosterets spennende og turbulente historie. Besøker du området i november, så ta turen innom det hyggelige julemarkedet. 

Den største familieattraksjonen i Nordjylland, må være Fårup Sommerland. Her er det lagt opp til fart og moro for hele familien. Raske berg – og dalbaner, karuseller, vannland og lekeplasser sikrer morsomme timer for alle. En annen god familieattraksjon finer du på Nordsjøen Oceanarium i Hirtshals. Se de mange fiskene, haiene, lekesyke seler og den rare klumpfisken. Besøker du Hirtshals, så stikk innom den store havnen, som er en av Danmarks største.

Feriehus i Nordjylland

Hos NOVASOL har feriehusene i Danmark alltid vært svært populære. For deg som vil på ferie til Danmark, kan Nordjylland by på en lang rekke opplevelser og aktiviteter. De vakre strendene er kanskje det største trekkplasteret, da mange av disse er familievennlige. Her er det massevis av plass og de store sanddynene er utmerkede lekeplasser for de minste. 

Utenfor sommersesongen er Nordjylland også et fint reisemål. Mange attraksjoner er åpne hele året og naturen er like vakker til alle årets tider. NOVASOL har blant annet eget servidekontor i Blokhus, der du alltid kan få gode tips til ferien i området.