Feriehus i Ålbæk

Drømmer du om en avslappende, men samtidig spennende, ferie i Nordjylland? Da er den idylliske fiskelandsbyen Ålbæk destinasjonen for deg! Med barnevennlige strender, uforglemmelige naturopplevelser og et stort utvalg av aktivitetsmuligheter, vil et opphold i et feriehus i Ålbæk bli et av årets høydepunkter. NOVASOL kan tilby et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Danmark, og du vil garantert finne en feriebolig som passer dine ønsker og behov. 

Den vakre byen Ålbæk finner du på østkysten, med Nordsjøen kun 14 km unna. Du kan dermed nyte ferien i Danmark med to hav rett i nærheten. Den varierte naturen her er imponerende. Ved Østersjøens barnevennlige strender, med grunt vann og sanddyner, kan hele familien tilbringe sommerdagene i den finkornete sanden.

Alquiler vacacional en Ålbæk

Populære feriehus i Aalbæk

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Aalbæk

Loading...

Feriehus med basseng i Aalbæk

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Aalbæk

Loading...

NOVASOL feriehus i Ålbæk

I Ålbæk sanddyneplantasje finner du utallige turstier som tar deg på kryss og tvers gjennom det vakre landskapet. I Ålbæk kan du også oppleve naturen fra sykkelsetet, i kano eller på hesteryggen. Mange naturopplevelser venter deg fra ferieboligen i Nordjylland. Fra Ålbæk kan du enkelt ta toget til Skagen eller Frederikshavn. Østkystens største by, Frederikshavn, er en attraktiv handelsby med mange spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter, som om sommeren er med på å gi byen et nesten sørlandsk preg.