Feriehus i Hals

I et feriehus i Hals befinner du deg ikke langt unna Nordjyllands mange fornøyelsesparker, byer, vakre natur og fantastiske badestrender. Uansett årstid kan du se frem til en ferie fylt med opplevelser og aktiviteter. Med et feriehus i Hals har du det perfekte utgangspunkt for ferien – og du velger helt selv hva oppholdet skal inneholde.

Feriehus for hele familien i Nordjylland

Populære feriehus i Hals

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hals

Loading...

Feriehus med basseng i Hals

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hals

Loading...

Aktiviteter og attraksjoner nær Hals

Hals finner du der Limfjorden munner ut i Kattegat. Hals er ikke en veldig stor by, men det er likevel mye å se og gjøre her. Her ferierer du nær en rekke spennende attraksjoner og aktiviteter. Byen har et livlig sentrum, med et hyggelig havneområde. Om sommeren holdes det flere byfester, markedet, idrettsarrangement og utstillinger i byen. Når du vandrer rundt i byen kommer du nok sikkert til å gå forbi Hals Museum, Krudttårnet og Tøjhuset, som i dag er museum. I byen finner du også golfbaner, og Hals Golf Klubb ligger litt utenfor Hals. 

Langs kysten er det gode fiskeforhold dersom du vil teste fiskestangen  på ferie. Beveger du deg litt sørover, kommer du til Aalborg, kjent som Nordjyllands hovedstad. Her venter kunst, kultur, et sjarmerende bysentrum, hyggelige gågater og fantastiske restauranter. Aalborg ZOO byr på lek, læring og underholdning året rundt. Hvis de minste i familien ønsker mer action kan Fårup Sommerland nås på under en time. Ta med badetøy og opplev forrykende rutsjebaner i Danmarks største vannpark. Uansett hva du vil oppleve på ferie i Nordjylland, vil et sommerhus i Hals sikre deg den beste basen for ferien.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Hals

Familieferie i Nordjylland

En ferie i Hals kommer noen av Danmarks beste og mest barnevennlige sandstrender. Her er sanden lyst og fint, og vannet rent. Det langgrunne vannet fortsetter langt ut i havet, så  barna kan trygt leke i vannkanten og sanddynene. På grunn av det rolige Kattegat-havet og tilstrømningen av sand, har det dukket opp små øyer langs kysten. Vannet er lavt nok til at barn og voksne kan bevege seg ut på øyene, som varierer i størrelse i løpet av døgnet. 

Med et feriehus i Hals bor du tett rett ved en barnevennlig strand, som har blitt tildelt det Blå Flagg. Denne utmerkelsen garanterer gode badeforhold. De store skogsområdene bak strandområdene strekker seg langt innover i landet, og legger til rette for vandre – og sykkelturer i naturskjønne omgivelser.

Feriehus i Hals

NOVASOL kan tilby et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Nordjylland. Velg mellom store, luksuriøse feriehus rett ved stranden, og enkle ferieleiligheter i byen. Vi har for eksempel feriehus med svømmebasseng, der barn og voksne nyte et forfriskende bad når som helst. Mange av våre ferieboliger i Danmark ønsker også husdyr velkommen – helt uten ekstra kostnader. Se vårt store utvalg av ferieboliger i Hals og bestill drømmeferien i dag.