Feriehus i Bork Havn

Område ved Ringkøbing Fjord, blir stadig mer populært blant feriegjester. I Bork Havn, Skaven og Stauning finner man små, hyggelige havner, hvor både lokale og turister kommer seilende inn.

Ringkøbing Fjord er windsurfernes ”eldorado”, da vind og strømforholdene er godt egnet til dette. Det er derfor verdt å ta et kurs i surfing, slik at man får testet ut de fantastiske mulighetene til å surfe her, en opplevelse man har for livet.

Feriehus i Bork Havn

Populære feriehus i Bork Havn

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bork Havn

Loading...

Feriehus med basseng i Bork Havn

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bork Havn

Loading...

Strender i Bork Havn

Det er gode bademuligheter langs hele fjorden. Strendene ved Bork Havn er ikke like brede som ved Vestkysten og vannet er ofte ikke dypt og strømmen begrenset inne ved stranden, men dette gjør plassen til det ideelle badestedet for barna, og det anbefales derfor å dra hit med familie.

Opplevelser nær Bork Hanv

Hele familien kan se frem til en rekke aktiviteter og severdigheter i Bork Havn. Vil du slå ballen av gårde på en av de fantastiske golfbanene som Bork hav tilbyr? Eller er du interessert i å fiske et måltid til hele familien? Du kan også seile, slappe av i strålende sol ved stranden og gå lange turer. Det er bare du som bestemmer hvordan din ferie skal være, og med den perfekte ferieboligen i Vestjylland kan du få drømmen oppfylt. Ferie i Danmark er svært populært og det gjelder å være tidlig ute med å booke et feriehus får å sikre seg drømme ferieboligen gjennom NOVASOL. Vi tilbyr våre gjester kvalitet og service for at du skal få den perfekte ferie.