Feriehus i Vejers

Vejers er et av Danmarks eldste og mest populære badesteder. Vejers er oppdelt i en sørstrand og en nordstrand, som skilles av et mindre vannløp. Sørstranden benyttes av badegjester, som gjerne vil kjøre i bil helt ned til vannet – og det er nok av plass på denne fantastiske sandstranden. Ferier i Danmark for å opplev Vejers.

Lei feriehus i Vejers

Populære feriehus i Vejers Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Vejers Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Vejers Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vejers Strand

Loading...

Opplevelser i Vejers

Vejers strand er i tillegg meget velegnet til drageflygning. Bak sanddynene ligger feriehusene og den hyggelige byen Vejers, med flere spesialbutikker og restauranter. Ved å ta en sykkel- eller vandretur kan du og familien oppleve de flotte, vakre og fantastiske naturområdene som Vejers strand har å by på. Videre kan du ta en tur til kunstmuseet hvis du vil ha en mer kulturell dag. For barna er høydepunktet å ta turen til den gammeldagse godterifabrikken, dette er noe som må oppleves. Det er også et klassisk lysstøperi som familien kan ta turen til, for hva er ikke en mer minnerik suvenir enn et lys fra støperiet.

Feriehus i Grærup

Grærup ligger i et naturskjønt område kun få kilometer inne i landet. Du finner en rekke severdigheter og aktiviteter ved Vejers og Grærup, i tillegg til innkjøpsmuligheter og spisesteder, som til sammen gjør Grærup til en attraktiv feriedestinasjon i Vestjylland. Gå til fots eller lei en sykkel for å oppleve de fantastiske omgivelsene.

Feriehus i Mosevrå

Mosevrå ligger i naturskjønne omgivelser ut mot Ho Bukt, og er en perfekt base for utflukter til områdets mange severdigheter og aktiviteter.

Kun få kilometer nord for Esbjerg, finner du Sjelborg. Beliggende i rolige og naturskjønne omgivelser, men allikevel nært alt NOVASOL tilbyr flere ferieboliger i Vestjylland, og du kan selv velge den boligen som oppfyller din og familiens feriedrøm!