Feriehus i Blåvand

Velkommen til det vestligste punktet i Danmark. Blåvand er et av de mest populære feriehusområdene langs den langstrakte Nordsjøkysten.Her finner du alt du trenger for å nyte en typisk dansk ferie ved havet, med en overflod av ting å se og gjøre når du trenger en liten pause fra stranden. Lei et feriehus ved Blåvand og utforsk alt det dette vakre stedet har å by på.

Lei et feriehus i Blåvand med NOVASOL og opplev vakre Blåvandshuk Fyr

Populære feriehus i Blåvand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Blåvand

Loading...

Feriehus med basseng i Blåvand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Blåvand

Loading...

Ferie i Blåvand

Feriebyen Blåvand ligger i Vestjylland og er kjent for sine flotte strender og sin livlige atmosfære – spesielt om sommeren.Byen er omgitt av Nordsjøen og et beroligende sanddynelandskap, og tilbyr en typisk dansk ferieopplevelse med alt det innebærer.Slapp av ved stranden, delta i de mange sesongbaserte aktivitetene i Blåvand og nyt de mange severdighetene og attraksjonene i den lille, men livlige byen og området rundt. Dette inkluderer det imponerende museet Tirpitz, hvor du kan lære om områdets rike og til tider mørke historie, spesielt under andre verdenskrig. Enten du er ute etter en opplevelsesrik eller familievennlig ferie – Blåvand har noe å by på for enhver smak.

Visste du at ... 

Det historiske Blåvandshuk Fyr, som offisielt markerer Danmarks vestligste punkt, er et populært syn med en vakker beliggenhet som er vel verdt et besøk når du leier sommerhus i Blåvand.

Reisetips Blåvand

Trenger du tips til noen av de beste aktivitetene i Blåvand? Dette er noen av grunnene til at vi elsker Blåvand: 

  • Den fantastiske naturen rundt Blåvand: Den lille halvøya stikker ut i Nordsjøen og er hjemsted for slående vakker og mangfoldig natur, med alt fra de myke sanddynene som den danske vestkysten er kjent for, til store lavlandsområder med sine mange turstier. Blåvand er også et knutepunkt for utendørsaktiviteter som vindsurfing og kitesurfing på grunn av beliggenheten på et av de mest vindfulle stedene i Danmark.

  • Opplev by og kultur fra feriehuset i Blåvand: I regionens største by, den travle havnebyen Esbjerg, kan du få en dose kultur innimellom stranddagene, med litt lokal shopping, en tur på museum eller en avslappende kafépause. Et stykke lenger ned langs kysten ligger Ribe, den eldste byen i Danmark. Der finnes en imponerende katedral og den fascinerende og vakre Vadehavet nasjonalpark med sitt nye besøkssenter tegnet av den kjente arkitekten Dorte Mandrup.

  • Moro for hele familien: Blåvand er et ideelt feriemål for familier, med et stort utvalg av forskjellige aktiviteter og familievennlige ting å gjøre og se.

Blåvand og området rundt byr altså på en overflod av forskjellige severdigheter og attraksjoner av alle slag for en mangfoldig ferieopplevelse.

Lei sommerhus i Blåvand med NOVASOL

Å leie et feriehus i Blåvand er den perfekte måten å oppleve alt som denne vakre og livlige feriebyen har å by på. Fordi Blåvand er et av de mest populære feriehusområdene langs vestkysten i Danmark, vil du ha mange forskjellige alternativer å velge mellom, med alt fra klassiske feriehus til moderne luksushus ved stranden. Med NOVASOL kan du velge din favoritt blant hundrevis av unike feriehus i Blåvand, enten du reiser med familie, venner eller med din kjære. I de fleste av våre feriehus i Blåvand er det også tillatt med kjæledyr.

Føler du deg inspirert? Da kan du bla gjennom noen av våre mest populære kolleksjoner, som barnevennlige feriehus i Blåvand, feriehus i Blåvand med tilgang til basseng, eller feriehus i Blåvand med panoramautsikt.