Feriehus i Hvide Sande

Hvide Sande er et fantastisk ferieområde på den jyske vestkysten. Dette er en av de mest populære destinasjonene for leie av feriehus i Vestjylland og NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger her. Hvide Sande ligger vakkert til på Holmsland Klint, mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Det betyr at du aldri befinner deg langt fra vannet og avkjølende bad. Selve Hvide Sande er en livlig havneby med gode attraksjoner for hele familien. Nærheten til det ville og fascinerende Vesterhavet har vært med å forme byen slik den er i dag, og fiske er en viktig og naturlig del av livet her.

Lei feriehus i Hvide Sande

Populære feriehus i Hvide Sande

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hvide Sande

Loading...

Feriehus med basseng i Hvide Sande

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hvide Sande

Loading...

Aktiviteter og opplevelser i Hvide Sande

Ta turen opp til Troldbjerg for utsikt over Hvide Sande og området rundt. Det er den høyeste sanddynen i byen, og herfra kan du se utover hele byen, havnen og vannet. Troldbjerg er mer enn bare et utsiktspunkt, for sanddynen spilte en viktig rolle under andre verdenskrig i tyskernes forsvar langs Vesterhavet. På Troldbjerg ble det bygget to bunkere i slutten av krigen, en observasjonsbunker og en til mannskapet. I dag kan du besøke observasjonsbunkeren og lære mer om områdets betydning under andre krigen. 

Tar du turen til Ringkøbing Fjord kan du oppleve den vakre naturen i det fredede fuglereservatet på Tipperhalvøyen. Fugler fra hele Skandinavia bruker dette området som hvilested på sin lange reise mot varmere strøk. 

Vil du prøve fiskelykken i løpet av ferien? Rundt hele sommerhusområdet ved Hvide Sande kan du fiske i havet, fjorden, sjøer og åer. Fra bryggen i Hvide Sande er det fine fiskeforhold, og du vil nesten alltid møte håpefulle fiskere både på nord – og sørsiden. Ikke glem å ta hensyn til betalingssonene. Du kan kjøpe fiskekort ved Hvide Sande Sportsfisker Center. Fiskekortet gir også adgang til et rom der fisken kan renses, pakkes og avkjøles. I fiskesalen kan du ta deg en pause, spise lunsj og dele dagens opplevelser med andre fiskere.

Nyt strandlivet i Vestjylland fra et feriehus

Fyll danmarksferien med sol og bad

For mange er et sommerhus i Danmark synonymt med late dager fylt med hav og strandliv. Ved Hvide Sande kan du ta med reisefølget til den deilige stranden i området. De fleste av oss vil helst bo i et sommerhus helt i vannkanten, og den friske havluften og lyden av bølger som slår mot stranden er som balsam for sjelen. På ferie i Hvide Sande kan du helt klart tilbringe mye tid på den brede stranden, og sanddyner gir ly for vinden. Stranden er lang og deles i to av slusen som går mellom havet og fjorden. Langs hele vestkysten finner du flotte badestrender, som for eksempel i Søndervig ikke langt fra feriehuset. 

På ferie i Danmark anbefaler vi å ta med egne sykler, eller leie i området. En av de beste måtene å utforske området på er fra sykkelsetet! Til de litt lengre turene er bilen kjekk å ha, mens sykkelturene åpner opp for de små opplevelsene.

Aktiv ferie i Hvide Sande

Havet og fjorden byr på veldig mange gode aktivitetsmuligheter på og i vannet. Ringkøbing Fjord er midt i blinken for deg som vil prøve deg på surfing eller vindsurfing. Fjorden er faktisk en av Nord-Europas aller beste vannsportområder, der både nybegynnere og øvede utøvere vil få gode opplevelser. I Hvide Sande ligger et stort vannsportsenter, der du kan få en veldig god introduksjon til flere forskjellige vannsportaktiviteter. Det kan være lurt å ta et kurs helt i starten av oppholdet, slik at du kan utnytte nærheten til vannet til det fulle. 

Hvis du trives som fisken i vannet, og i tillegg er glad i fart og spenning, bør du besøke Kabel Park. Her kan du prøve både vannski og wakeboard i kabelbane. Det er gode introduksjonkurs på stedet, så både barn og voksne kan få en god opplevelse på vannet.

Lei feriehus i Hvide Sande

Når du velger et feriehus i Danmark kan du se frem til gode og varierte matopplevelser. På de lokale restaurantene og butikkene får du mulighet til å prøve lokalprodusert mat. Slik får ferien i Danmark en ekstra dimensjon av noe autentisk og unikt. Ikke glem å besøke de lokale fiskebutikkene som tilbyr et godt utvalg av fersk fisk og skalldyr. På en mild sommerdag er en flaske kald hvitvin og ferske reker på feriehusets veranda den perfekte ettermiddagen. På sommeren dukker det opp flere små boder og gårdsbutikker langs veien i Hvide Sande, og her kan du kjøpe tilbehøret til oppholdets middager. Se frem til gode smaksopplevelser når du leier feriehus i Hvide Sande!