Feriehus i Houvig

Fra Houvig kan man bade i både Stadil Fjord og Vesterhavet. Det gjør Houvig til et av de beste badesteder i Danmark. Opplev det fantastiske området fra de eksklusive sommerhus i Vestjylland fra NOVASOL. Hold ferien i et av våre feriehus ved Vesterhavet, fordi Danmark er et fantastisk ferieland og fordi NOVASOL har et bredt utvalg av ferieboliger i vårt deilige naboland.

Houvig - omtyckt bland barnfamiljer

Populære feriehus i Houvig Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Houvig Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Houvig Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Houvig Strand

Loading...

Sommerbolig i Houvig

Houvig er i de senere år blitt en av våre mest populære destinasjoner for barnefamilier, der vil dere tilbringe en ferie med å nyte samværet, naturen og områdets fine strand. Barna får et stort utbytte av å bade i Stadil Fjord, som er mer sikkert enn det noe villere Vesterhav, som til gjengjeld byr på store bølger og muligheter for windsurfing.

Hvis dere vil ha mest mulig ut av ferien nær Søndervig, skal dere kontakte NOVASOL og booke et av våre fineste sommerhus. Vi har et spennende utvalg av ferieboliger fordelt over hele Danmark – et utvalg dere ikke finner bedre andre steder.

Opplevelser nær Houvig

Blant severdighetene nær Houvig er et gammelt tysk festningsverk fra 2. Verdenskrig. Utover det kan man innenfor kjøreavstand dra til Legoland og Løveparken i Givskud. Har man mer lyst til å shoppe, er det mange spennende butikker og innkjøpsmuligheter i den hyggelige gamle kjøpmannsbyen Ringkøbing.

Houvig er et av de fredeligere områdene ved vesterkysten. Det er et svært rekreativt område med gode muligheter for avslapping. Om det så er å ligge på stranden og nyte sommeren, eller det er de gode, lange spaserturene i sandbankene, får du opplevelsen av at dette området er blant de vakreste naturområdene i landet. Man kan velge å kjøre litt inn i landet til Stadil Fjord som nettop er blitt hel igjen. Den nordlige delen har vært avtørket siden 1950-tallet, men nå er det igjen blitt et våtmark for dyre- og planteliv. Det er et vakkert sted å få direktekontakt til naturen

Hos NOVASOL feriehusutleie vil vi tilby våre gjester den perfekte ferieopplevelse. Derfor er alle våre hus kvalitetskontrollert og gjennomgått på en ordentlig måte. Det skjer for å sikre at dere får den ferien dere kan forvente når dere leier et feriehus hos oss.