Feriehus ved Stadil Fjord

I et feriehus ved Stadil Fjord i Vestjylland  kan du tilbringe feriedagene i vakker natur. Det åpne landskapet ved Stadil Fjord er atskilt fra Nordsjøen av flotte sanddyner og strender. Strendene inviterer til bading og soling, og du kan være aktiv både på stranden og i naturen. Det finnes flere gode innkjøpsmuligheter, restauranter og utesteder ved Stadil Fjord, samt mange aktivitetsmuligheter som passer for hele familien. Du kan dra på fot – og sykkelturer i nærområdet og oppleve den vakre naturen på nært hold.

Det er også gode muligheter for surfing og fiske på ferien. Lei et feriehus med fantastisk beliggenhet ved den danske vestkysten gjennom NOVASOL. Du kan enkelt finne frem til ferieboligen som passer deg og ditt reisefølge ved hjelp av vår søkefunksjon.

Lei et feriehus i Stadil gjennom NOVASOL

Populære feriehus i Stadil

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Stadil

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Stadil

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Overalt ved Stadil Fjord finnes det spennende severdigheter. Besøk for eksempel festningen fra andre verdenskrig ved Houvig, der du kan se bunkere på stranden. Når du leier en feriebolig ved Stadil Fjord har du det perfekte utgangspunktet for mange gode utflukter med familie eller venner. Foruten populære besøksmål som  LEGOLAND og Givskud ZOO, kan du ta turen til 100 år gamle Abelines Gård på Holmsland Klit, som i dag er museum. Også den gamle kjøpstaden Ringkøbing er verdt et besøk. Opplev byen med de hyggelige brosteinsbelagte gatene og røde teglsteinstak.

Deilige dager på stranden ved sommerhuset ved Stadil Fjord

Naturopplevelser ved Stadil Fjord

Med et feriehus i Danmark får du garantert en deilig ferie. Her kan du nyte oppholdet i fred og ro, og legge opp dagene akkurat slik du selv ønsker. Tilbring de lune sommerkveldene på terrassen og la barna leke ute i det fri. I de kjøligere periodene kan du sitte foran peisen med en god kopp kakao og nyte tiden sammen. Du kan trygt leie en feriebolig i Vestjylland uansett årstid. 

På de merkede stiene kan du bli bedre kjent med Vestjylland. Her kan du oppleve Stadil Fjord fra sin aller fineste side gjennom fot – eller sykkelturer. For den kulturinteresserte er der utallige kirker, bondegårder, museer og andre severdigheter i området.

Feriehus ved Stadil Fjord

Danmark er et fantastisk ferieland, som frister besøkende med sine 7000 kilometer lange kystlinje, 500 øyer og varierte naturlandskap. For mange feriegjester er Danmark synonymt med drømmeferien, der frihet, avslapning og hygge kan stå i fokus. Nærheten til havet, det store utvalget av ulike ferieboliger og danskenes syn på livet, gjør dette til et godt reisemål. 

Til ferien i Danmark kan NOVASOL tilby et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter. I vårt sortiment finner du blant annet store ferieboliger til grupper, luksuriøse feriehus med svømmebasseng og husdyrvennlige ferieboliger. Hos NOVASOL vil du garantert finne noe som passer deg.