Feriehus ved Kvie Sø

Det naturskjønne område rundt Kvie Sø, med skog og heiestrekninger, er balsam for sjelen. Kvie Sø ligger i Vestjylland mellom Varde og Grindsted, og området er et eldorado for lystfiskere, med flere gode fiskemuligheter ved både elver og innsjøer (Put & Take).

Lei feriehus ved Kvie Sø

Populære feriehus i Kvie Sø

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kvie Sø

Loading...

Feriehus med basseng i Kvie Sø

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kvie Sø

Loading...

Ferie ved Kvie Sø

Med sin sentrale beliggenhet i hjertet av Jylland, er Kvie Sø et perfekt utgangspunkt for utflukter og dagsturer. Det venter en lang rekke attraksjoner og severdigheter ved Kvie Sø og området rundt, slik som Legoland (25 min. kjøring) og Givskud Zoo (45 min.). Et besøk til en av de to fornøyelsesparkene er noe barna vil elske. Kvie Sø har også et eget pannekakehus du og familien kan besøke. Her kan dere nyte hollandske pannekaker, og det er opp til 50 forskjellige pannekaker og 15-20 forskjellige belgiske øl på menyen. Barna kan også nyte en av de mange lekeplasser i område, ta en piknik ved lekeplassen mens barna tilbringer dagen på lekeplassen. Som voksen er det også en rekke restauranter der god mat og vin kan nytes, det kan vel ikke bli en mer perfekt sommerkveld? Et besøk til Kvie Sø vil bli en uforglemmelig ferie i Danmark.

Feriehusutleie hos NOVASOL

Med et sommerhus i Vestjylland kan du og familien få en avslappende ferie i Kvie sø. Vi i NOVASOL er eksperter på utleie av ferieboliger i Vestjylland og har kvalitetskontrollert alle våre boliger. Bestill din ferie i dag, du vil ikke angre!