Feriehus i Søndervig

Novasol tilbyr flotte ferieboliger over hele Vestjylland til deg og din familie. På holmsland Klit og Ringkøbing-området, er det bestandig mange spennende tilbud for hele familien når man ferierer i Danmark. Badebyen Søndervig summer av aktivitet hele året. Her finnes kunsthåndverk, kafeer, restauranter og det store Beach Bowl Center. Hvor deilig er det ikke å nyte god mat og vin i en av Danmarks flotteste byer? Eller bare ta en kaffe mens slapper av og nyter ferien med god samvittighet.

Lei feriehus i Søndervig

Populære feriehus i Søndervig

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Søndervig

Loading...

Feriehus med basseng i Søndervig

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Søndervig

Loading...

Opplevelser nær Søndervig

Lodbjerg Hede er et flygesandsterreng bepantet med plantasje og er i dag et stort feriehusområde. Lenger nord ligger det gamle plantasjeområde Vester Husby og i sør ligger de to velkjente feriehusområdene, Klegod og Nr. Lyngvig.

Området virker inspirerende og avslappende, uansett om du velger å spasere eller sykle på stien langs fjorden. Det venter et vell av aktiviteter og severdigheter i Søndervig, og kun få kilometer fra feriehusområdene, ligger Ringkøbing, en av Danmarks vakreste byer, med lave mursteinshus og brosteinsbelagte gater, en by du virkelig vil få med deg.

Den uberørte og varsomt behandlede naturen, gir området fra Fjand til Vejlby Klit og Vrist muligheter for spesielle opplevelser. Du finner hav og kilometervis av brede sandstrender i Søndervig, omringet av sanddyner og skogsområder, fuglereservater, landsbyer og fiskebyer. Området er et paradis for fiskeentusiaster. Ingenting smaker bedre enn et selvfisket måltid med deilig tilbehør handlet fra en av dagligvareforretningene her nede. Ta med deg familien, og få en uforglemmelig og minnerik ferie i Danmark!