Feriehus i Klegod

På et landkart ligger Klegod på et litt bortgjemt sted i Danmark. Men rent feriemessig har vi havnet midt i smørhullet når dere ferierer i Vestjylland. Opplev det vidunderlige feriested Klegod med sommerhus fra NOVASOL. Få en fantastisk ferie i Danmark ved å besøke Klegod, du vil ikke angre.

Ferienhäuser Klegod-Westjütland - Dänemark

Populære feriehus i Klegod

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Klegod

Loading...

Feriehus med basseng i Klegod

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Klegod

Loading...

Feriebolig i Klegod

Klegod ligger på den 35 kilometer lange og kun 2,5 kilometer brede sandtangen, som strekker seg mot sør ved toppen av Ringkøbing Fjord. Området er en sann perle for alle ferietrengende familier, med brede sandstrender, gode bademuligheter - også for de minste - og mange aktiviteter og fornøyelser i innlandet. Hvis man vil gå på en vandre- eller sykkeltur har man kommet til det riktige stedet. Lei en feriebolig nær Søndervig!

Ferie med frihet

I Klegod kan badefolket selv bestemme om de liker det litt ville badingen i havet, eller om det heller vil nyte det stille, varme vannet i Ringkøbing Fjord. I tillegg byr området på atskillige enestående naturopplevelser, som for eksempel de lange rekkene med totalfredede sanddyner eller et av Europas største fuglereservater - Tipperne. Her kan man hvert år se tusenvis av trekkfugler, og med en kikkert kan man følge fuglenes liv – en sikker hit blant større barn.

NOVASOL har i en årrekke leid ut ferieleiligheter i hele Europa. Det betyr at vi har samlet en masse av erfaringer, som helt naturlig kommer våre kunder til gode. Lei derfor trygt hos oss hvis du drømmer om den perfekte ferie!