Feriehus i Vejlby Klit

NOVASOL formidler en rekke feriehus i Vejlby Klit - den perfekte feriedestinasjonen for hele familien! På Holmsland Klit og Ringkøbing-området, er det mange spennende tilbud for hele familien. Alt dette er tilgjengelig for deg som velger å leie et NOVASOL feriehus i Vejlby Klit. Vi er eksperter innen utleie av ferieboliger i Danmark og tilbyr utleieboliger av høy kvalitet, da våre boliger er kontrollert av våre ansatte. NOVASOL tilbyr flere sommerhus rundt omkring i Vestjylland - Veljby Kilt og Stadil Fjord er bare et utvalgt område av de mange flotte områder man kan besøke.

Lei et feriehus i Vestjylland for hele familien

Populære feriehus i Vejlby Klit

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Vejlby Klit

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vejlby Klit

Loading...

Opplevelser i nærheten

Badebyen Søndervig summer av aktivitet hele året. Her finnes kunsthåndverk, kafeer, restauranter og det store Beach Bowl Center. Lodbjerg Hede er et flygesandsterreng bepantet med plantasje og er i dag et stort feriehusområde. Lenger nord ligger det gamle plantasjeområde Vester Husby og i sør ligger de to velkjente feriehusområdene, Klegod og Nr. Lyngvig.

Området virker inspirerende og avslappende, uansett om du velger å spasere eller sykle på stien langs fjorden. Hele området byr på et hav av aktiviteter og severdigheter, og kun få kilometer fra feriehusområdene, ligger Ringkøbing, en av Danmarks vakreste byer, med lave murstenshus og brosteinsbelagte gater.

Attraksjoner for familien i Vestjylland

Natur nær deres feriehus

Den uberørte og varsomt behandlede naturen, gir området fra Fjand til Vejlby Klit og Vrist muligheter for spesielle opplevelser. Her finner du hav og kilometervis av brede sandstrender, sanddyne- og skogsområder, fuglereservater, landsbyer og fiskebyer. Området er et paradis for lystfiskere.

Sanddyne-områdene er Danmarks største og havutsikten er uendelig. Langs kysten vil du oppdage mange store skogsområder, blant annet Klosterheden Planage, beliggende øst for Vejlby Klit. Her kan du blant annet se ville bevere i fullt arbeid med å bygge demninger, kronhjorter som majestetisk beveger seg rundt i terrenget og midt oppe i det hele finner du en flyplass fra andre verdenskrig. Naturlandskapet er spekket med stier og aktiviteter, som garantert vil underholde hele familien på ferie i Vestjylland. Strandlivet er også en stor rolle på vestkysten, med den brusende Nordsjøens store strender.

Attraksjoner rundt Vejlby Klit

I tillegg til lange gåturer i variert natur, kan særlig lystfiskere se frem mot en ferie i Vejlby Klit. Her kan du fiske i havet, fjorden eller i en av de mange put&take-sjøene. Videre bør du ta turen til det 26 meter høye fyrtårnet i Bovbjerg. Fra toppen av tårnet får du en utrolig utsikt over landskapet. In Thyborøn kan du besøke Kystsenteret eller Jylland Akvarium.

Du befinner deg heller ikke langt unna Billund og LEGOLAND, en dagstur hele familien vil sette stort pris på. Givskud ZOO er også en fin utflukt på ferie i Vestjylland.

Feriehus i Vejlby Klit for hele familien

Vrist: Det vakre ferieområdet Vrist Strand ligger mellom Ferring Sö og Limfjorden, omringet av nydelig natur og bølgete landskap. Dette fantastiske området passer godt for deg som ønsker en avslappende ferie I Vestjylland. Her finner du et stort antall feriehus og ferieleiligheter, som du kan bestille til din neste ferie.

Stadil Fjord: Et feriehus i Stadil Fjord er ideelt for naturelskere, som setter pris på Nordsjøens fugleverden. Området fungerer som hvilested for mange fugler, og her kan du observere mange ulike arter. Du kan enkelt bestille ditt neste feriehusopphold i Stadil Fjord på våre nettsider.

Bestill ferieleilighet i Vestjylland i dag for å få en uforglemmelig ferie!