Feriehus i Esbjerg

Når du leier et feriehus i Esbjerg, kan du bo i et område rikt på gode attraksjoner, vakker natur og spennende severdigheter. Som Danmarks femte største by er Esbjerg full av opplevelser for hele familien! Det er mange gode grunner til å leie et sommerhus i Vestjylland. Den flotte naturen og nærheten til Nordsjøen er noe av det besøkende setter mest pris på. Spesielt på sommeren er den danske naturen på sitt aller beste. Da søker nordmenn mot de danske kystområdene, der frisk havbris, salte bad og myke sandstrender venter. I Esbjerg er det gode muligheter for å leie et feriehus tett på havet. Sommerhusområdene ved Esbjerg ligger nemlig helt ute ved kysten, og en stor del av ferieboligene ligger nede ved vannet. Det finnes neppe noen bedre måte å våkne opp, enn til lyden av bølgebrus og måkeskrik. 

Det er størst pågang til våre feriehus i Danmark på sommeren. Det er derfor lurt å være tidlig ute når du skal leie feriehus i Esbjerg. Den kystnære beliggenheten gjør området svært attraktivt i sommermånedene.

Gode strender ved Esbjerg

Populære feriehus i Esbjerg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Esbjerg

Loading...

Feriehus med basseng i Esbjerg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Esbjerg

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Esbjerg er en spennende by, med mange gode attraksjoner og severdigheter. Fra en feriebolig i Esbjerg er det aldri langt til opplevelser som passer alle. 

Esbjergs landemerke er «Mennesker ved Havet», fire store, hvite skulpturer. De ni meter høye «menneskene» ble oppført i 1995 i forbindelse med Esbjergs 100-årsjubileum som selvstendig kommune året før. Skulpturene står rundt fire kilometer fra sentrum, og er helt klart noe du bør få med deg på ferien. 

Ved Fiskeri- og sjøfartsmuseet kan hele familien lære om de danske farvann og kystområder, i tillegg til dyrene som lever i havet. Her kan du også bli bedre kjent med de danske selene, som garantert er en artig opplevelse for de minste. 

På Esbjerg Museum er det flere forskjellige forestillinger som tar utgangspunkt i byens historie. Se hvordan byen så ut i perioden 1900 – 1950, eller lær mer om danskenes motstandsbevegelse under andre verdenskrig. Museet har også flere aktiviteter rettet mot barna, så besøket passer for hele familien. 

Hvis du eller andre i familien har vært medlem av speideren, kan kanskje et besøk til Esbjerg Spejdermuseum være en morsom opplevelse. Her er effekter, som bilder, uniformer og utstyr, med tilknytning til speiderbevegelsen i Esbjern samlet. 

I tillegg kan du også besøke Boktrykkermuseet, Esbjerg Kunstmuseum, samt «Museumsfyrskibet». Esbjerg byr naturligvis også på mange gode shopping- og spisemuligheter.

Lei feriehus i Esbjerg og besøk Ribe

Opplevelser tett på Esbjerg

Fra et feriehus i Esbjerg har du gode muligheter for dagsturer til andre steder i regionen. På disse turene kan du samtidig få inspirasjon til neste feriedestinasjon i Vestjylland.

Besøk hyggelige Fanø

Fra Esbjerg kan du enkelt ta fergen over til den fine øya Fanø. Overfarten er ikke lang og det tar kun 12 minutter over til Nordby på Fanø. Du trenger ikke bestille billett i forveien, men husk å sjekke når siste ferge går tilbake til fastlandet. Fanø er dog ikke det verste stedet å bli strandet. Her er strendene og naturen attraksjoner i seg selv. Ta deg også tid til litt vandring i byene Nordby og Sønderhø, der blant annet flere kunstnere holder til.

Historiske Ribe

Vadehavscentret nær Ribe er et godt utfluktsmål som passer hele familien. På senteret kan du bli med på trekkfuglens reise gjennom Vadehavets landskap. Du vil garantert sitte igjen med ny kunnskap om både Vadehavet og nasjonalparken som ligger i umiddelbar nærhet. Selve senteret er også veldig vakkert, og utstillingene er nydelig presentert. 

I Ribe kan du også besøke Ribe Vikingecenter. Her blir du med tilbake til vikingtiden, og til Ribe slik byen så ut på den tiden. Møt krigeren, smeden, bonden og slaven på din ferd gjennom det gamle Ribe. Når du først er i Ribe anbefaler vi en spasertur rundt i byen. Ta turen opp i domkirketårnet, og nyt utsikten over hele Ribe.

Feriehus i Esbjerg

La et feriehus danne rammene rundt din drømmeferie. Friheten som følger en feriebolig, gjør det mulig å legge opp ferien akkurat slik du selv ønsker. Noen ønsker å stå opp tidlig og rusle rundt i nærområdet, mens andre foretrekker å ta det helt med ro ved feriehuset. Uansett hva du ønsker er det helt greit. 

Alt er mulig når du leier et feriehus hos NOVASOL. Hos oss finner du et stort utvalg av ferieboliger som passer alle ferieformer, uansett budsjett og reiseperiode.