Feriehus i Bjerregård

Sommerhusområdene ved Bjerregård er beliggenheten på den sydlige del av Holmsland Klit, og er et av de mest spennende og avvekslende områder på Vestkysten. Familien kan ved å besøke Bjerregård få en ferie i ro og fred, mens dere nyter det særlige lys og stemningen ved den danske vestkyst. Det er et fantastisk område for sommerhusutleie i Danmark og mange feriegjester vender ofte tilbake flere ganger.

Aktiv ferie i Bjerregård

Populære feriehus i Bjerregård

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bjerregård

Loading...

Feriehus med basseng i Bjerregård

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bjerregård

Loading...

Naturens mange ferieopplevelser

Naturens krefter er uendelige her , hvor fjord og hav møtes , og det er nettopp en av de vakreste ting her nede, det er et svært fascinerende område. Når du leier en feriebolig i Vestjylland har du alle muligheter for å oppleve den vakre og uspolerende natur, på flere ulike måter. Her vil du oppleve så vel det blide landskap ved Ringkøbing Fjord , det til tider mer baske klitlandskap og de kilometerlange sandstrender ved Vesterhavet. Naturlig nok lokker bølgene , de store klippene og de hvite sandstrender , når det er sommer og solen står høyt på himmelen. Området har dog meget mer å by på. Ringkøbing Fjord hører bl.a. til et av Europas skjønneste surfeområder og tett på Vesterhavet er det anlagt natursykkelstier, hvor du og familien kan nyte den vakre naturen.

Ferie ved Legoland

Attraksjoner og severdigheter

Uansett om du er en fugleentusiasts eller ikke, så vil en tur til Danmarks eldste fuglereservat Tipperne, være en fin opplevelse. Dette er nemlig en av de viktigste områdene for flere arter trekkfugler.

Besøk også den kjente fiskerbyen Esbjerg med den levende by med shopping, cafeer og restauranter. Har du tid til det, så ta fergen til Fanø og gå på oppdagelse blant de gamle stråbelagte hus, slapp av på de flotte badestrender og la det friste av de mange øy-spesialiteter. Skal du kjøre til Danmark anbefales det å ta bilen og besøke LEGOLAND, hvor det er morsomme og spennende fornøyelser som er i vente eller ta en tur til GIVSKUD ZOO, hvor all verdens ville dyr slentrer rundt på det store område. Husk at dere får NOVASOLs kundefordeler med, hvis du vil besøke disse attraksjonene i Vestjylland!