Feriehus i Houstrup

Legger du ferien til et feriehus i Houstrup, kan du nyte livet ved Vesterhavet. I Houstrup befinner du deg nær gode og varierte attraksjoner. Det vil derfor ikke mangle på aktiviteter å fylle feriedagene med. 

Houstrup er et vakkert feriehusområde, og ligger litt tilbaketrukket fra Vesterhavet blant de vakre klippene som preger landskapet. Her er det rike muligheter for å slappe av og nyte den vakre naturen. Du kan benytte deg av et stort nettverk av gang – og sykkelstier - midt i blinken for deg som pakker med joggeskoene.

Stranden i Houstrup minner mye om de andre strendene i området – den er bred og skilt fra feriehusene av et fredet hede – og sanddyneområde. I selve Houstrup finnes en matbutikk og restaurant, mens naboområdet Henne har et større utvalg av butikker. Her er utvalget av kaféer og restauranter også større, hvis du vil spise ute i løpet av ferien i Vestjylland.

Sol og strand venter på feriehusferie i Danmark

Populære feriehus i Houstrup

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Houstrup

Loading...

Feriehus med basseng i Houstrup

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Houstrup

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Fra ferieboligen i Houstrup kan du enkelt besøke de mange attraksjonene i området. Det er verdt å ta turen til Blåvand og det imponerende museet Tirpitz, som åpnet i 2017 og anses som en attraksjon i verdensklasse. Utstillingene tar utgangspunkt i andre verdenskrig og bunkeren Tirpitz, som nå er en del av det flotte museet. I utstillingen «Den skjulte vestkyst» fortelles 14 ulike historier. 

I Oksbøl kan du besøke Ravmuseet Oksbøl. Rav er ettertraktet og det kan være gøy å legge ut på skattejakt langs kysten av Vesterhavet. Nordens gull må være den mest ettertraktete suveniren fra Danmark. 

I Nymindegab kan du besøke Nymindegab museum, der hovedattraksjonen er skjelettet av en neste 12 meter lang spermhval, som strandet her i 1990. På museer kan du også dra tilbake i tid og prøve gamle redskaper og se utstillinger om livet i Nymindegab.Stranden ved feriehusene i Houstrup

Legger du ferien til Houstrup kan du nyte dagene på en bred, hvit sandstrand med høye sanddyner. Det er nettopp dette landskapet vestkysten er så kjent for. På området mellom stranden og sommerhusene, er det et stort fredet område med sanddyner og hede. Området passer perfekt til en hyggelig spasertur. Det er ikke tillatt å kjøre bil på stranden, så her kan alle virkelig slappe av og nyte de vakre omgivelsene.

Tilbring deilige dager i et feriehus i Houstrup

Feriehus i Houstrup

Noen ganger er det et lite, hyggelig sommerhus for to som skal bestilles, mens andre ganger er det hele storfamilien som skal på tur. Uansett hvilke feriebehov du har, kan du finne det riktige feriehuset hos NOVASOL. Houstrup har lenge vært et populært ferieområde, så utvalget av sommerhus er stort og variert. Ønsker du å prøve fiskelykken under oppholdet kan du se våre fiskehus i Danmark. Disse husene ligger nær gode fiskemuligheter, og flere har både sløyeplass og frysekapasitet. 

NOVASOL er glad for å kunne tilby et stort utvalg ferieboliger i Danmark. Når du leier feriehus gjennom NOVASOL, kan du bo i private og behagelige omgivelser. Alle våre ferieboliger er private og innredet etter eiers ønske og smak. De fleste av våre feriehus, leiligheter, villaer, husbåter og hytter er derfor unike. Uansett om du er på utkikk etter feriehus nær vannet eller en stor moderne feriebolig, vil du finne det i vårt sortiment.