Feriehus i Alcudia

Alcudia på nordøstkysten av Mallorca er for ferieelskere. NOVASOL har mange fine feriehus i hele Spania, og vi tør å love deg en alle tiders ferie - i Puerto Alcudia.

Puerto Alcudia er, som navnet antyder, havnebyen til Alcudia på nordøstkysten av Mallorca. Området har lenge vært et av de foretrukne feriestedene på Mallorca, og med den mer enn 10 km lange flotte og barnevennlige stranden forstår man godt hvorfor.

Puerto Alcudia på nordøstkysten av Mallorca er bare et av de mange utrolig fine stedene i Spania hvor du kan leie feriehus hos NOVASOL. Hvor dere vil bo, hvordan, hvor mange og hvor lenge, bestemmer dere helt selv. Klikk dere gjennom vårt store utvalg av ferieboliger på nettet, og finn frem til akkurat det feriehuset som passer til familiens behov.

I Puerto Alcudia kan du få den ideelle ferieopplevelsen. Her kan du hygge deg på strendene om dagen med bading og vannsport, eller du kan shoppe i byens mange butikker eller på markedet når det er markedsdag. Om kvelden kan du gå tur på strandpromenaden, spise god mat på restaurantene, drikke drinker på barene og bare nyte atmosfæren og det gode liv.

Høres det interessant ut? Så bare vent til du ser, hva vi ellers har å by på. NOVASOL har 40 års erfaring med hytteutleie, så vi ved godt hvordan vi skal skjemme bort gjestene våre. Bl.a. med tipp topp feriehus på Mallorca!

Feriehus i Alcudia for hele familien

Populære feriehus i Alcúdia

Loading...

Feriehus med basseng i Alcúdia

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Alcúdia

Loading...