Feriehus i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er ferie med stor F! NOVASOL er ekspert på hytter i Spania - og her i Palma de Mallorca har vi mange flotte drømmeferieboliger å velge mellom.

Hovedstaden på De baleariske øyene, Palma de Mallorca, er avgjort stedet for deg, som vil ha i pose og sekk. Her får du kulturelle opplevelser og storbyliv, natur, aktiviteter, avslapping, sol, strand og vann.

NOVASOL har mange feriehus i hele Spania, og også på Mallorca, som her i Palma de Mallorca, hvor vi er godt representert. Vi har mange forskjellige slags feriehus å by på; landhus, byhus, villaer, leiligheter. Enten dere er to eller ti, så har vi helt sikkert også noe for dere. Og med alle de fasiliteter som dere ønsker dere. Klikk dere gjennom det gode utvalget på nettet og la dere inspirere.

Når dere først har funnet dere til rette i feriehuset, er det bare å komme ut og oppleve Palma by. Den gamle middelalderbydelen, de moderne forretningsstrøkene, de hyggelige spisestedene, havnefronten med de trendy barene og sist, men ikke minst, stranden og havet.

Har du lyst til å leie et feriehus på Mallorca under den herlige spanske solen, så bestill online allerede i dag. Vi har helt sikkert også det rette for deg.

Feriehus i Palma de Mallorca

Populære feriehus i Palma de Mallorca

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Palma de Mallorca

Loading...