Hytter og overnatting Finnøy

Har du lyst til å besøke og overnatte i Finnøy? Finnøy er et sjarmerende øyrike bundet sammen av broer, ferjer og hurtigbåter. Her kan du reise mellom øyene og oppleve fantastisk natur, besøke helleristningsfelt med ristninger fra bronsealderen eller bli med på den årlige tomatfestivalen. Ja du leste riktig, Finnøy står nemlig for tilnærmet 40% av all tomatproduksjonen i Norge. Overnatting på Finnøy er en opplevelse, leier du en hytte i Finnøy har du en trygg og behagelig base hvor du kan lade batteriene mellom dagsturer rundt på øyene.

finnøy

Populære feriehus i Finnøy

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Finnøy

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Finnøy

Loading...

Leie hytte Finnøy

Ønsker du å legge ferien til Finnøy bør du leie en hytte med båt, eller planlegge en båttur mellom skjær og ubebodde øyer; Finnøy er et eldorado for båtentusiaster med sitt unike maritime miljø, lune viker og koselige gjestehavner. Naturligvis er det også svært populært å fiske her, enten du fisker for å finne hvilepulsen eller om du er en aktiv sportsfisker. Her kan du virkelig jakte på storfisken! 

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner. Derfor er det viktig for oss at du opplever å være i trygge hender når du leier hytte eller feriehus hos oss. Alle bestillinger inkluderer derfor en gratis trygghetspakke med avbestillingsmuligheter og «beste pris»-garanti. Med over 50 års erfaring innen utleie vet vi hvor viktig ferie, avslapning og nye opplevelser er. Har du spørsmål til leie av hytte eller feriehus kan du se vår FAQ, der har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar. 

Velkommen til å leie en hytte i Finnøy, vi gleder oss til å gi deg nye ferieminner!