Feriehus og hytte i Vindafjord

Ser du etter et reisemål som byr på flotte naturopplevelser og aktivitetsmuligheter? NOVASOL kan friste med et stort utvalg av hytter og feriehus i Vindafjord, et utmerket utgangspunkt for å oppleve Ryfylke og Hardanger. 

Vindafjord ligger vakkert plassert midt mellom Stavanger og Bergen, og er et resultat av at de tidligere kommunene Vindafjord og Ølen, ble slått sammen i 2006. Da fikk Ølen den nye kommunens sentrumsfunksjon, mens Vindafjord fikk beholde kommunenavnet. Ølensjøen er i dag kommunesenteret.

Lei hytte eller feriehus i Vindafjord

Populære feriehus i Vindafjord

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vindafjord

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Ser du etter din neste hytte i Rogaland, kan Vindafjord være midt i blinken for deg. Hver av Vindafjords ni bygder har noe å by på. Felles for bygdene er i hvert fall en vakker natur, med fjord og fjell. Uansett hva du ønsker at ferien skal inneholde, finner du det i Vindafjord. Mange drar hit for være aktive, og de flotte turmulighetene gjør dette til en utmerket destinasjon for den som liker fotturer. I hver av de ni bygdene, er det merket og skiltet minst fem turløyper. 

I tillegg finner du en førsteklasses lakseelv i kommunen. Vikedalselva er kjent for sin flotte laks, og her er det mulig å få storfisk på kroken. Den lakseførende delen av elva strekker seg fra sentrum av Vikedal til Låkafossen. Her er det naturligvis restriksjoner på fisketid og fiskekort, så husk å sjekke det grundig på forhånd. Turen opp fra Vikedal sentrum og til Låkafossen er fin selv når du ikke skal fiske. Turen opp er på rundt sju kilometer, og det er mulig å parkere ved fossen. Her får du også en fin utsikt over Vikedalsdalen. Vikedal er i tillegg kjent for sine mange festivaler.  Befinner du deg i Vindafjord på sommeren, er det verdt å få med seg en av festivalene i Vikedal!

Attraksjoner og severdigheter

ferie i Rogaland kan det være interessant å få med seg noe av den lokale historien. Hvis du ønsker et innblikk i hvordan livet i Vindafjord var i tidligere tider, kan du ta turen innom Vindafjordmuseet i Vikedal. Her kan du se en rik samling av gjenstander brukt i arbeids – og hverdagsliv. Museet er et bygdetun, så her kan du i tillegg se typiske gårdsbygninger. 

I Vindafjord kan du feriere i ro og mak, men fortsatt befinne deg nær spennende attraksjoner og opplevelser. Rundt én time unna ligger Haugesund, med sitt store utvalg av severdigheter, spisesteder og butikker. Her kan du lære mer om vikinghistorien, vandre i Norges lengste gågate og besøke de mange øyene utenfor byen.

Feriehus og hytte i Vindafjord

NOVASOL formidler et variert og godt utvalg av hytter i Norge. Blant disse finner du våre hytter i Rogaland og Vindafjord. Du kan enkelt søke deg frem til våre ferieboliger i Vindafjord her på våre nettsider. Legger du inn dine ønskede kriterier i vår søkefunksjon, får du i tillegg opp hyttene som passer dine behov.