Feriehus og hytte i Bjoa

Bjoa er en idyllisk og vakker bygd med lang kulturhistorie. Hardangerfjorden er en av de mest kjente fjordene i Norge, men har du opplevd sidefjorden Bjoafjorden? I Bjoa kan du både slenge ut fiskesnøre, leie en båt og utforske skjærgården, eller stupe fra svabergene ut i Bjoafjorden. Om vinteren kan du labbe innover flere kilometer med preparerte langrennsløyper. Bjoa er også kjent for sitt fantastiske landskap og de mange turmulighetene. Trenger du inspirasjon til de beste fotturer i Norge?

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Bjoa

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bjoa

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bjoa

Loading...

Overnatting i Bjoa

Er du på jakt etter overnatting i Bjoa? Da har vi et stort utvalg av feriehus og hytter. Flere av hyttene ligger helt nede ved vannet og byr på vakker natur og mange spennende aktiviteter, både på land og vann.

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.