Hytte og feriehus i Tysvær

Sentralt på Haugalandet ligger vakre Tysvær, flott plassert tett på hav og fjell. Fra en hytte i Tysvær befinner du deg nær flotte aktivitetsmuligheter, og ikke minst den flotte vestlandsbyen Haugesund. Tysvær byr på mulighet til å være aktiv i en unik kombinasjon av natur. Bading, fiske, båtliv og vandring er bare noen av tingene du kan fylle hytteferien med.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Tysvær

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Tysvær

Loading...

Feriehus med basseng i Tysvær

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Tysvær

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Tysvær har en imponerende kystlinje på hele 220 kilometer. Det er nok av gode fiskemuligheter i Tysvær, både i fjord og innsjø. Vi kan nevne sjøene Storavatnet og Fuglavatnet, der du kan kombinere fiske med for eksempel kanopadling. 

I Tysvær kan du fylle feriedagene med opplevelser i den vakre naturen. I området finnes fine turløyper, som også passer for barnefamilier. Den som ønsker å få opp pulsen med en topptur, kan bestige Lammanuten, som med sine 631 m.o.h er kommunens høyeste topp. Der oppe venter en utrolig flott utsikt, og du kan se ut over store deler av Nord-Rogaland og Sunnhordland. Himakånå er også en fin topptur, selv om fjellet bare er 357 m.o.h. 

Ta med familien til klatreparken Høyt og Lavt i Nedstrand. Her kan store og små boltre seg i fem tilrettelagte løyper. For den spenningssøkende finnes det også en ZIP-line på 304 meter med fjordutsikt.  I Nedstrand finner du fine turløyper som passer hele familien.

Aksdal er senteret i kommunen, og herfra tar det knappe 15 minutter med bil til Haugesund. Dette gir gode muligheter for en fin dagstur for hele familien. Haugesund har mange fine museer, butikker, restauranter og severdigheter.

Attraksjoner og severdigheter

Besøk Arquebus Krisgshistoriske Museum og lær noe nytt om andre verdenskrig. Det 2.000 kvadratmeter store museet tar blant annet for seg den norske okkupasjonshistorien, og her er det mye interessant informasjon på utstilling.  

Tysvær er kjent for sine gode forhold for fuglekikking. Ved Karstøanlegget er det registrert rundt 230 ulike fuglearter, og det er spesielt mye interessant å se på vinterstid.

Hytte eller feriehus i Tysvær

Ferier i det vekslende naturlandskapet Tysvær kan by på! NOVASOL formidler mange ferieboliger i Rogaland, og du kan enkelt finne frem til din neste ferie ved hjelp av vår søkefunksjon. Den gir deg mulighet til å legge inn akkurat de kriteriene som er viktig for din neste ferie i Norge. 

Vi vil at alle som bestiller private ferieboliger gjennom NOVASOL skal føle seg 100% trygge. Vi har inkluderer derfor vår Trygghetspakke i alle bestillinger. Du kan lese mer om hva denne dekker i våre leiebetingelser.