Feriehus og hytte i Stavanger

Stavanger ble grunnlagt i år 1125 og har pga. sitt sentrum for den norske oljeindustrien i Nordsjøen fått tilnavnet Norges oljehovedstad. Byen har en internasjonal atmosfære som bare forsterkes av de mange store kongressene som avholdes her. Gamlebyen i Stavanger presenterer seg med 170 hvitmalte, restaurerte trehus, smale smågaten og gater med broer. Stavanger byr på mange koselige restauranter og spennende butikker. Selve sentrumet i seg selv fremstår som relativt lite og oversiktlig, slik at alt enkelt kan nås til fots. NOVASOL hytteutleie i Norge gir det et stort utvalg. Lei en feriebolig i Rogaland ved Stavanger og nyte den hyggelige oljebyen.

Ferienhäuser Stavanger - Rogaland

Populære feriehus i Stavanger

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Stavanger

Loading...

Aktiviteter og opplevelser i Stavanger

Stavanger er en vakker by der du har tilgang til mange naturopplevelser. Preikestolen som befinner seg I Stavangerregionen, er et vakkert naturfenomen som må besøkes. Opplev også vandring til Kjertag i juni- september, der du kan se fantastiske fjelltopper ved Lysefjorden. Ta også en dagstur til andre steder i Rogaland, og opplev flere vakre fjell og naturfenomener.

Takket være det milde klimaet viser byen seg grønn og fruktbar i store deler av året og dermed perfekt for behagelige spaserturer. Ta deg god tid til å undersøke og utforske byen.

Er du først i Stavanger, bør du for all del ta en tur til Norsk Oljemuseum med sin interaktive design. En annen meget flott opplevelse gir et besøk på den lille øyen Sør-Hidle med den eksotiske hagen Flor & Fjære (åpen fra begynnelsen av mai til begynnelsen av oktober). Byen egner seg som utgangspunkt for utflukter til andre områder i fylket eller evt. til Bergen. NOVASOL hytteutleie i Sør-Rogaland ønsker deg velkommen til Stavanger!