Hytte i Stryn

Innerst i Nordfjord finner du Stryn, en av de virkelig store turistkommunene i hele landet. På ferie i Sogn og Fjordane kan du alltid glede deg til store opplevelser i spektakulær natur, og Stryn er intet unntak. Her finnes noen av de mest besøkte turistmålene i hele landet i form av både naturlige verk og moderne attraksjoner. Stryn er også en destinasjon for ferier hele året, med både turområder og skisenter som åpner for utendørsaktiviteter sommer som vinter. Finn din perfekte hytte i Stryn og ta fatt på uendelige muligheter i majestetiske omgivelser!

Lei hytte eller feriehus i Sogn og Fjordane

Populære feriehus i Stryn

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Stryn

Loading...

Aktiviteter, kultur og opplevelser

I Stryn er flere av de aller mest populære attraksjonene tett knyttet opp mot den eventyrlige naturen som finnes her. Dette kommer spesielt godt frem i Loen, hvor Loen Skylift ble åpnet i mai 2017. Gondolbanen tar deg fra fjorden til 1011 meter over havet på noen minutter. I samme område finner du også Via Ferrata Loen, en krevende tur som byr på vanvittige naturopplevelser, blant annet over Europas lengste hengebro. Mange besøkende kombinerer disse attraksjonene ved å ta fjellstien Via Ferrata Loen til topps, for så å ta seg ned igjen med Loen Skylift. 

Vil du stå på ski i ferien i Stryn kan du faktisk gjøre dette både sommer og vinter! Stryn Vinterski har en rekke nedfarter fra fjelltopper med en spektakulær utsikt. På sommerstid kan du i Stryn Sommerskisenter få en helt spesiell sommeropplevelse under blå himmel med snø under beina på Strynefjellet.

Her kan du også oppleve Gamle Strynefjellsvegen, en av Norges 18 nasjonale turistveger. Veien som knytter Vestlandet sammen med Østlandet snirkler seg gjennom frodig og vakker natur, og veien er et mesterstykke og en attraksjon i seg selv.

Naturomgivelser i Stryn

Det er få steder som byr på like variert og storslått natur som Stryn. Kombinasjonen av snødekte fjelltopper, mektige isbreer, fjord og krystallklare innsjøer samler noe av det mest storslåtte Vestlandet har å by på. Leier du en hytte i Stryn kan du blant annet bestige Skåla med sin topp som rager 1848 meter over havet. Dette er en krevende fjelltur som byr på spektakulære syn sommer som vinter. 

Stryn er også en nasjonalparkkommune, og en inngangsport til Jostedalsbreen Nasjonalpark. Her kan du oppleve Jostedalsbreen som er den største isbreen på fastlandet i hele Europa! En av de mest besøkte delene av Jostedalsbreen er Briksdalsbreen som ligger innerst i Oldedalen. Denne dalen tiltrekker seg hvert år besøkende fra hele verden, og med naturomgivelsene som finnes her er det lett å forstå hvorfor. 

Et annet populært reisemål i kommunen er Lodalen, hvor du kan oppleve det glitrende og grønne Lovatnet, et eventyrlig vakkert skue som hvert år er objekt på tusenvis av bilder.

Leie hytte i Stryn med NOVASOL

Når du leier en hytte i Stryn får du tilgang på et veld av aktivitetsmuligheter hele året, uansett om du trives best med snø, sti, vann eller isbre under beina.Vil du på ferie i Norge og oppleve svært variert og storslått natur er Stryn et perfekt valg. I NOVASOL har vi et bredt utvalg av hytter i Stryn som varierer i både prisklasse, stil og størrelse, så enten du reiser med kjæresten eller hele storfamilien vil du finne noe som passer for ditt formål. Flere av våre feriehus i Stryn ligger ved vannet, slik at dere kan starte dagen med en forfriskende dukkert eller prøve fiskelykken innen middagstid. 

Om du ikke finner drømmehytten blant vårt utvalg i Stryn, kan du ta en titt på våre andre hytter i Sogn og Fjordane og i resten av Norge. Husk at vi også er den største formidler av feriehus i Europa.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss.

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Stryn, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Stryn og NOVASOL.