Hytte i Ytre Sognefjord

Legger du ferien til Sogn og Fjordane kan du hos NOVASOL finne unike hytter rundt hele Sognefjorden som gir et perfekt utgangspunkt for en opplevelsesrik ferie. Alle våre hytter i Sogn og Fjordane er kvalitetssikret, og når du bestiller ferien din er i tillegg vår trygghetspakke inkludert uten ekstra kostnader.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Ytre Sogn

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Ytre Sogn

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Ytre Sogn

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

I Lavik kan du lære om en for mange ukjent side av vikingenes hverdag. Her finner du nemlig Kvernsteinsparken, som er et av de største kulturarvstedene i hele Norge. I flere århundre gikk skip herfra, fullastede med kvernstein. Her lærer du at vikingene var dyktige handelsmenn og du kan selv prøve å hogge stein på samme måte som de gjorde.

Fra Høyanger har du tilgang til flere flotte fjellturer, blant annet Bergefjellet og Fuglefjellet. Fra Fuglefjellet får du en fantastisk utsikt over Sognefjorden og fjellene rundt.

Hytte i Ytre Sognefjord

I Sogns dype daler og ved de lange fjordarmene finnes det en rekke sjarmerende bygder og tettsteder du kan besøke når du leier en hytte i Norge. Enten du vil på en aktiv ferie ved fjord og fjell, eller du ønsker å nyte rolige dager i idylliske omgivelser, så finner du hos NOVASOL hytter i Ytre Sognefjord som står klare til å ønske deg velkommen.