Feriehus og hytte Bremanger

Ta turen til Bremanger og opplev et område preget av storslått natur og spennende historie. Her kan du virkelig oppleve alt det Sogn og Fjordane er mest kjent for.

Er du på utkikk etter en aktiv ferie, kan du bestige Hornelen, Europas høyeste sjøklippe som tårner over Bremangerlandet. Fra toppen får du en helt fantastisk panoramautsikt over fjell, fjorder og hav.

Du kan også utnytte de gode fiskemulighetene som finnes her – enten det er i ferskvann eller til sjøs – eller bare nyte det friske Vestlandet fra den flotte sandstranden i Vetvika.

Overnatting i Bremanger gir deg fantastiske muligheter til å gå på fjelltur

Ålfotbreen og helleristninger

Å begi seg over fjellandskapet skapt av Ålfotbreen, er en helt unik opplevelse. Dette er Norges vestligste isbre, og ligger i dag spredt over mindre områder av det som tidligere var en stor og sammenhengende isbre. Isbreen har gjennom årtuseners erosjon skapt et helt fantastisk og uberørt landskap, som må ses på ferien i Bremanger.

Man blir også minnet om områdets fortid ved å ta turen forbi Vingen Helleristningsfelt, som er det nest største helleristningsfeltet i Norge. Her kan du se over 2000 figurer meislet inn i fjellet og få et innblikk i livet til dem som bodde her rundt 3-4000 år f. Kr.

Overnatting i Bremanger

Vil du oppleve Bremanger og flotte Sogn og Fjordane, kan du med fordel leie ei av hyttene og ferieboligene vi har i området. Da står du helt fritt til å legge opp ferien som du selv ønsker, og får i tillegg en hjemlig base å komme tilbake til etter lange dager med masse inntrykk.

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.