Hytter og overnatting Balestrand

Balestrand er en idyllisk og frodig vestlandsbygd som byr på storslått natur, langs Sognefjorden i Norge. Bygda har ikke mer enn 1000 innbyggere, men er godt vant til å ta imot gjester fra inn og utland. I Balestrand strekker det seg tre fjordarmer innover i landet, omkranset av små grender og hytter med majestetisk utsikt. Lei din egen grend eller hytte i Balestrand og opplev Norges lengste og dypeste fjord, Sognefjorden. Sognefjorden bukter seg innover i Sogn og Fjordane og er virkelig en opplevelse å se.

Balestrand fjord og fjell

Populære feriehus i Balestrand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Balestrand

Loading...

Overnatting Balestrand

Skal du overnatte i Balestrand anbefaler vi at du leier en hytte som gir deg den ultimate opplevelsen av det dramatiske landskapet. Vi har mange hytter som byr på en ufattelig vakker utsikt, rett utenfor kjøkkenvinduet. Flere av hyttene ligger tilbaketrukket til, så du kan lade batteriene, hente ny energi og nyte utsikten over fjord, fjell og Norges største bre - Jostedalsbreen.

Hytter Balestrand - opplev naturen

Det er mye å finne på i Balestrand når du leier hytte der, det er stadig noe som skjer i bygda. Her kan du vandre i fjellet, på Jostedalsbreen, dra på museum eller fiske i fjorden. Om sommeren kan du ta båt fra hytta du leier i Balestrand, gjennom Fjærlandsfjorden og til Flåm. I Flåm kan du ta Flåmbana, togturen som kanskje er en av Norges vakreste togturer.

Overnatting i Balestrand og utforsk Sognefjorden

Overnatter du i Balestrand kan du oppleve mye og du bestemmer selv hva du ønsker å bruke ferien din på. Ta sykkelen fatt og utforsk Sognefjorden og nærområdet. Vandre i vakkert fjellandskap og bli lamslått av utsikten over fjellene, fjordene og fossefallene. Leier du hytte i Balestrand får du mer frihet og kan enkelt planlegge dagene og fylle dem med aktiviteter og dagsturer. Det trenger ikke være dyrt å leie sin egen hytte, vi har hytter i forskjellige prisklasser og standarder.

Inspirerende ferie og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.