Feriehus og hytte Heidal

Heidal er ei koselig bygd som ligger langs ville og rå elva Sjoa. Heidal finner du midt mellom to av våre vakre nasjonalparker; Jotunheimen og Rondane. Overnatter du i Heidal befinner du deg midt i Peer Gynt og Kristin Lavransdatters rike.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Heidal

Loading...

Overnatting i Heidal

En overnatting i Heidal byr på en rekke vakre opplevelser og natur. Dra for eksempel på en dagstur til en av de vakre vestlandsfjordene. Bygda er en av Norges best bevarte med over 100 fredede hus. En overnatting her gir deg kortreist kvalitetsmat og råvarer, levende tradisjonskultur og en rafteelv som du kan teste adrenalinnivået ditt i.

Lei ei hytte i Heidal

Er du en aktiv sportsfisker eller bare synes det er gøy å fiske, kan Heidal by på gratis ørretfiske i elva innenfor Sel kommune. Du finner også en rekke gode fiskevann, men her skal du betale for et fiskekort. Er du heldig kan du også få både elg, tamrein og storfugl på besøk når du leier en hytte i Heidal. Området er også fullt av vakre gåturer. Spesielt anbefaler vi å ta turen opp til Gardfjellet hvor du får utsikt til tre nasjonalparker på en gang; Jotunheimen, Rondane og Dovrefjell.

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.