Hytte og feriehus i Lillehammer

Ønsker du å leie en hytte med nærhet til natur, attraksjoner og aktiviteter? Da er Lillehammer destinasjonen for deg! Lillehammer er et eldorado både for deg som vil teste skiføret og for deg som bare vil ta det helt med ro. Ta turen til OL-byen Lillehammer og opplev severdigheter, restauranter, butikker og den gode atmosfæren. Her finner du alt du trenger til en fin hytteferie!

Flotte skiforhold venter på hytteferie i Lillehammer

Aktiviteter og opplevelser

Lillehammer-regionen er kjent for sine fantastiske langrennsmuligheter. Pakk med skiene og legg ut på tur i vakre naturomgivelser i løyper som strekker seg over 2000 kilometer. Når du bor i en av våre hytter har du løypene rett utenfor døren! I tillegg til gode skiforhold, kan regionen by på hundekjøring, aking og mer i vintermånedene. På sommeren kan du sykle, vandre i nasjonalparker, ri, fiske og dra på elgsafari. 

Test fiskeforholdene i Gudbrandsdalslågen og Mjøsa , og kanskje er det du som fanger kveldens middag? Nær Lillehammer finner du dessuten mange gode turmuligheter, i skog og mark eller fjellområdene. På Nordseter og Sjusjøen kan du bevege deg på tilrettelagte løyper i vakker natur året rundt.

Attraksjoner og severdigheter

For deg som planlegger ferie i Lillehammer med familien, kan du blant annet oppsøke Hunderfossen Familiepark og Lilleputthammer Familiepark. I Hunderfossen kan store og små se det gigantiske trollet, kjøre karuseller, besøke Ivo Caprinos Eventyrgrotte og mye, mye mer. Ikke langt fra Hunderfossen ligger Barnas Gård hvor store og små kan kose med sauer, geiter, hjort, kaniner og mange andre dyr. 

Ta med familien til Maihaugen Friluftsmuseum, som er et av de største av sitt slag i Europa. Her kan du gjennom hele året bli med på en reise 200 år tilbake i tid. Sjekk hvilke arrangementer som holdes på Maihaugen når du er i området. Det er helt sikkert noe spennende! Ved inngangen til museet står Gardmo stavkirke, fra 1200-tallet, som det er gøy å ta en nærmere titt på. 

Når du legger ferien til OL-byen Lillehammer, kan du ikke gå glipp av et besøk til Norges Olympiske Museum. Ei heller til noen av anleggene som ble brukt under OL i ’94. Gjenopplev den unike atmosfæren fra de olympiske lekene og mest sannsynligvis vil du lære noe nytt også. 

For den kunstinteresserte er det verdt å ta turen til Lillehammer Kunstmuseum, som blant annet stiller ut verk av kjente kunstnere som Edward Munch og Fritz Thaulow.

Hytte på Lillehammer

Når du leier hytte i Oppland befinner du deg aldri langt unna store naturopplevelser, spennende aktiviteter og interessante severdigheter som passer alle. Våre hytter i Lillehammer-området ligger tett på populære fritidsområder. 

Bestiller du din neste feriebolig  i Norge hos NOVASOL får du automatisk vår Trygghetspakke. Denne kan du lese om i våre leiebetingelser. Velkommen til våre hytter og feriehus i Lillehammer!