Feriehus og hytter i Sør-Fron

Reiser du rundt sju mil nord for Lillehammer, kommer du til kommunen Sør-Fron. Området har mye å tilby deg som søker en ferie i vakker norsk natur. Innenfor Sør-Frons grenser ligger blant annet deler av Rondane Nasjonalpark, som lokker med flotte turmuligheter. NOVASOL formidler ferieboliger over store deler av Oppland, og vi kan tilby hytter i vakre Sør-Fron i Gudbrandsdalen.

Gudbrandsdalen er en svært tradisjonsrik region. En ferie her kan føles litt som en reise gjennom Norges historie. Her samlet Asbjørnsen og Moe inn norske folkeeventyr, Henrik Ibsen fant inspirasjon til Peer Gynt og Edvard Grieg brukte elementer av lokal musikk i sine komposisjoner. La deg inspirerer og legg ferien til en NOVASOL feriebolig i denne fantastiske delen av Norge!

NOVASOL formidler feriehus og hytter i Oppland

Populære feriehus i Sør-Fron

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sør-Fron

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sør-Fron

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Sør-Fron er et eldorado for opplevelser i skog, mark og fjell. Uansett erfaring og ferdighetsnivå, finnes det aktiviteter for deg her. På vinteren er en ferie i Gudbrandsdalen midt i blinken for deg som vil stå på ski. Dra til Gålå i Sør-Fron, beliggende 930 meter over havet, og opplev hvorfor den lille bygda er et attraktivt reisemål for skientusiaster. Her kan både alpinister og langrennsløpere boltre seg i mange nedfarter og milevis med skiløyper! 

En hytte i Sør-Fron er et utmerket utgangspunkt for turer i fjellterreng. Kommunen strekker seg inn i Rondane Nasjonalpark, som med sin flotte natur og fristende topper er et yndet turmål. Her kan vi nevne Rondslottet, som er en svært populær topptur i området. Er du ikke så lysten på å bestige fjell, kan det være fint å gå deler av Gudbrandsdalsleden. Gudbrandsdalen har vært en del av mange menneskers pilegrimsferd i mange hundre år. Målet for Gudbrandsdalsleden er den samme i dag, som den gang, Nidaros. Leden er den lengste av sitt slag i Norge, og tar vandrende gjennom vakker natur og forbi en mengde kulturminner. 

En kano – eller kajakktur på Gudbrandsdalslågen er en flott opplevelse, og en unik mulighet til å se Sør-Frons vakre bygder fra vannet. Vil du kjenne et lite adrenalinrush i løpet av ferien kan du prøve deg på rafting. I regionen er det flere aktører som tilbyr ulike opplegg, der de fleste opererer i Sjoa, elven som er kjent som en av verdens beste for rafting.

Nyt vakre omgivelser med en hytte i Sør-Fron

Attraksjoner i Sør-Fron

Stopp innom middelaldergården Sygard Grytting for en autentisk gårdsopplevelse. Ikke langt fra gården står 21 smale bronseskulpturer og ser utover Gudbrandslågen. Denne gruppen av skulpturer heter FLOKK, og er verdt å få med seg når du leier hytte i Oppland

Rundt én time unna ligger Hunderfossen Eventyrpark. Legg en dagstur hit eller stopp innom på veien til eller fra hytta. I parken finnes det noe for små og store med rundt 60 attraksjoner og aktiviteter.

Hytte i Sør-Fron

Legg din neste hytteferie i Norge til Peer Gynts rike! En hytte i Sør-Fron gir deg et flott utgangspunkt for opplevelser i Gudbrandsdalen, og her mangler det ikke på spennende aktiviteter å fylle dagene med. Når du velger en feriebolig til ferien i Oppland, kan du se frem til et opphold i private omgivelser. Mange av våre feriehus og hytter i Norge ligger skjermet til og har panoramautsikt over fantastiske naturomgivelser.