Hytter og overnatting Nordseter

Kun drøye 15 minutter fra Lillehammer sentrum og midt mellom populære Hafjell og Sjusjøen finner du Nordseter – et flott og naturskjønt fjellområde som byr på perfekte turforhold både på ski, sykkel eller til fots. Med en hytte på Nordseter har du alt innenfor rekkevidde, enten det er turløyper eller en hyggelig familiedag i Lillehammer som frister mest. Hos NOVASOL finner du et  stort utvalg av hytter til leie på Nordseter i forskjellige kategorier og prisklasser.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Nordseter

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nordseter

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nordseter

Loading...

Vinteraktiviteter på Nordseter

Langrennsentusiaster vil elske å komme til Nordseter. Ikke bare er skiføret upåklagelig med store mengder snø gjennom hele vinteren, men hver sesong kjøres det opp ca. 350 km skiløyper i alle nivåer og i forskjellig terreng, som gir utallige muligheter for flotte skiturer for både store og små. Når skiløypene dessuten ligger rett utenfor hyttedøra, så ligger alt til rette for at dere skal få en uforglemmelig hytteferie på Nordseter.

Skulle dere derimot få lyst på litt forandring fra langrennsløypa, ligger Hafjell alpinsenter kun 30 min kjøretur unna, hvor dere kan bryne dere på 33 forskjellige nedfarter, deriblant OL-bakkene fra ’94. I tillegg har Hafjell alpinsenter 3 forskjellige områder tilpasset de aller minste. Det er dermed lagt opp til at hele familien kan ha en morsom dag, uansett ferdighetsnivå.

Sommeridyll på Nordseter

Sommer betyr sol og bading, og det finnes flere gode badeplasser på Nordseter. Mest populære er Mellsjøen og Nevelvann, hvor sistnevnte også har badebrygge, gapahuk, utedo og bålplass, og er dermed godt tilrettelagt familier som vil tilbringe hele dagen ute. Skulle det bli litt ensidig å «bare» bade hele dagen, kan begge stedene friste med kano- og kajakkutleie.

Attraksjoner og opplevelser på Nordseter

Den aktive familien vil også trives godt på hytteferie på Nordseter, for i tillegg til alle turmulighetene som finnes, ligger Nordseter midt i smørøyet når det kommer til adrenalinpumpende aktiviterer ute i fri natur. I sommerhalvåret kan eksempelvis Hafjell Bikepark friste med 18 downhill-løyper av varierende vanskelighetsgrad. Rafting langs Ottaelva er også en spennende og naturskjønn opplevelse, og er perfekt for en familie med yngre barn (fra 7 år). For familier med eldre barn (fra 15 år) kan en raftingtur i Sjoa være en heftig, men morsom opplevelse hvor man får testet seg mot naturkreftene.

I tillegg til alle morsomme aktiviteter som finnes ute i naturen, hører også en tur til fornøyelsesparker med når man drar på hyttetur til Nordseter. Både Hunderfossen og Lilleputthammer ligger i kort avstand fra Nordseter, og begge stedene vil kunne glede ethvert barn med sine karuseller og attraksjoner.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Derfor inspiserer vi alle våre feriehus og hytter innen vi inkluderer de i vårt sortiment. Dette bidrar til å skape trygghet hos våre kunder. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss. 

Når du har bestemt deg for å leie en hytte på Nordseter, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til Nordseter og NOVASOL.