Feriehus og hytte Øyer

Øyer er et av norges mest populære hytteområder. Den lille kommunen som ligger nord for OL-byen Lillehammer, og kun et stenkast fra populære Hafjell, tiltrekker seg glade hytteturister året rundt. Her er listen over aktiviteter lang og valgmulighetene mange. For barnefamilier er Øyer et eldorado, med kort avstand til attraksjoner som Lilleputthammer Familiepark, Hunderfossen Eventyrpark og Hafjell Alpinsenter. En hytteferie i Øyer blir aldri kjedelig!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Øyer

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Øyer

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Øyer

Loading...

Aktiv hytteferie i Øyer

Med en hytte i Øyer befinner du deg i smørøyet når det kommer til turmuligheter enten det er til fots eller på ski. Om vinteren finner du milevis med oppkjørte skiløyper ved Hafjell og Øyerfjellet som er en del av det større løypenettet i området. Løypenettet, som er norges lengste, strekker seg mer en 300 km, og inkluderer Nordseter og Sjusjøen i tillegg til Hafjell og Øyerfjellet.

Om sommeren er Øyerfjellet et populært område for turer i lettgått terreng. Her er jakt- og fiskemulighetene gode, så en hytteferie i Øyer er også godt egnet for jaktlaget eller fiskeentusiaster. Fiskekort og jaktkort er påkrevd for å kunne fiske og jakte i området, men kan kjøpes online hos Øyer Fjellstyre.

Hytteferie for de minste

I tillegg til morsomme aktiviteter enten i alpinbakkene eller til fots i fjellet, vil ungene elske å dra på hytteferie til Øyer nettopp fordi her finner dere flere fornøyelsesparker og attraksjoner innenfor rekkevidde. Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer, Maihaugen og Jorekstad fritidsbad vil få de minste til å hoppe av glede. For de litt eldre barna vil en tur ned bob-banen i Olympiaparken eller rafting i Sjoa vekke begeistring.

Leie hytte i Øyer

Hos NOVASOL kan du finne den prefekte hytten som danner midtpunktet for en hyggelig ferie i Øyer. For selv om opplevelsene er i fokus, skal du ikke undervurdere hvor godt det er å komme «hjem» etter en dag spekket med aktiviteter. Velger du hytteutleie på turen til Øyer, har vi hyttene som matcher dine behov og ønsker om komfort. I tillegg får du friheten som følger med å leie en privat hytte på ferien.