Hytte i Gausdal

Midt mellom to dalfører, og kun en time unna Lillehammer, finner du Gausdal. En liten bygd midt i smørøyet av Gudbrandsdalen, omringet av noen av landets flotteste nasjonalparker. Når du leier en hytte i Gausdal har du fantastiske turløyper i umiddelbar nærhet, og et stort utvalg av både kulturelle og barnevennlige aktiviteter innenfor rekkevidde. En hytteferie i Gausdal er perfekt for både vennegjenger, familier og jaktlag!

Ferienhäuser Heidal - Norwegen

Populære feriehus i Gausdal

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gausdal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gausdal

Loading...

Aktiviteter i Gausdal

Med relativt kort vei til de store kjente nasjonalparkene Jotunheimen og Rondane, skorter det ikke på turmuligheter når du leier en hytte i Gausdal. I Jotunheimen ruver Norges høyeste fjell Galhøpiggen. Til tross for sin høyde på 2469 meter over havet er ikke turen opp til Galhøpiggen mer krevende enn at de aller fleste med normal kondisjon kan gjennomføre den.

Men det er ikke nødvendig å kjøre helt til Jotunheimen eller Rondane for å oppleve flott natur og landskap. I Gausdal finner du også Langsua nasjonalpark, som utpreger seg om et familievennlig lavfjellandskap med mange turløyper som er godt egnet for barn. Her møtes frodig bjørkeskog, gammel barskog, bølgende vidder og mangfoldig våtmark. En tur opp til fjellene Skaget (1665 m.o.h.) og Langsua (1553 m.o.h) byr på storslått utsikt.

Gausdal er et utmerket turområde året rundt. Om vinteren finner du et stort nettverk av skiløyper i områdene rundt Espedalen og Skeikampen, også kalt Peer Gynts rike. I sommerhalvåret er Peer Gynt-vegen en populær rute som strekker seg 57 km fra Skeikampen i sør til Dalseter i nordvest. Mange velger å sykle denne ruten fremfor å gå eller kjøre, da forholdene er utmerket for sykling her. Om vinteren er veien stengt for all biltrafikk, men da kan man gå ruten på ski langs oppkjørte skiløyper.

Skeikampen er også et svært populært område om vinteren på grunn av sitt store alpinanlegg. Hit flokker både norske og utenlandske hytteturister for å teste ferdighetene i de 21 nedfartene. Anlegget er tilrettelagt for både nybegynnere, småbarnsfamilier og offpistentusiaster.

Severdigheter i Gausdal

Med base i Gausdal har dere et godt utgangspunkt til alt hva Gudbrandsdalen og omegn har å by på. Et besøk til Lillehammer med Olympiaparken og Maihaugen er et opplagt valg, mens Hunderfossen familiepark og Lilleputthammer vil garantert glede de yngste familiemedlemmene.

I Gausdal finner dere også Kittilbu Utmarksmuseum hvor dere kan høre om hvordan menneskene, helt tilbake til steinalderen, brukte utmarka i Gausdal Vestfjell. Museet innholder flotte utstillinger, samt en liten kafé med økologiske og lokale godsaker. Aulestad – hjemmet til den folkekjære forfatteren og Nobels litterturprisvinner Bjørnstjerne Bjørnson, som blant annet skrev vår nasjonalsang – er også verdt et besøk.

Leie hytte i Gausdal

NOVASOL tilbyr et stort utvalg av hytter til leie i Gausdal i forskjellige størrelser og prisklasser. Enten du drømmer om en klassisk trehytte i tradisjonell stil eller en mer moderne hytte med alle fasiliteter som følger med det, har vi det du leter etter. Når du leier en hytte i Gausdal kan du se frem til å skue utover et av Norges flotteste naturlandskap rett utenfor hyttevinduet, mens du nyter varmen fra den kraklende peisen etter en lang dag fylt med aktiviteter. Ta familie eller venner med på en hytteferie til Gausdal med NOVASOL. Vi har over 50 års erfaring med formidling av hytter og feriehus i Norge.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Derfor inspiserer vi alle våre feriehus og hytter innen vi inkluderer de i vårt sortiment. Dette bidrar til å skape trygghet hos våre kunder. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss. 

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Gausdal, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til Gausdal og NOVASOL.