Sommerferie i Spania

Drømmer du om en sommerferie i Spania, der tapas, strandliv og siesta står på agendaen? Eller vil du utforske den spanske kulturen og historien i spennende byer? Få tips og inspirasjon til hvor du kan leie feriehus på en reise til Spania i sommer.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Hit skal du dra når du reiser til Spania i sommer

Enten du er ute etter sol og strand, å utforske byene, eller litt av alt, kan du finne et feriehus hos oss til din sommerferie i Spania. Tilbring sommeren på en av disse fantastiske destinasjonene:

Sol og strand på Costa Blanca

Er du av den typen som ikke kan unnvære havet og sandstrender når du reiser på sommerferie? Så bør du ta turen til Costa Blanca på sommerens sydenferie.

Her kan du glede deg over nydelige sandstrender, herlige badetemperaturer og sol- og varmegaranti. Vi har en rekke flotte feriehus til sommerens reise til Costa Blanca, som kun ligger 500 m fra de turkise bølgene i Middelhavet.

Velg mellom over 170 flotte sandstrender og flotte kystbyer som Alicante, Benidorm og Torrevieja. Og ikke gå glipp av den populære fornøyelsesparken Terra Mitica når du er her. Den er perfekt når du reiser på sommerferie i Spania med barn!

Eksotiske Andalucía og Costa del Sol

Reiser du litt lenger sør langs den spanske kysten, kommer du til Costa del Sol – eller Solkysten. Som navnet tilsier, er dette også et ypperlig reisemål for en sommerferie i Spania ved vannkanten. Her finner du vakre badebyer som Nerja, Marbella og den større Málaga, som kan gi dere påfyll av kultur og byliv. 

Costa del Sol er del av regionen Andalucía, som også dekker området inne i landet fra Solkysten. Her ligger byer som Ronda, Sevilla og Granada, hvor du kan få innblikk i hvordan den arabiske kulturen har påvirket området, se ekte flamenco-dans og gå på oppdagelse blant historiske monumenter.

Lei et feriehus i en av de større byene eller i de populære hvite landsbyene ved kysten når du reiser til Spania i sommer.

By- og badeferie på Costa Barcelona

Costa Barcelona er navnet på kysten utenfor storbyen Barcelona. Dette er en super destinasjon når du skal på sommerferie i Spania. Her kan du nemlig bo nærme byen, men samtidig ha tilgang på fantastiske strender og usjenerte områder.

Barcelona er en av nordmenns favorittdestinasjoner og det er heller ikke så rart! Catalonias berømte hovedstad kan tilby en spennende kulturelle opplevelser, trendy utesteder, gode shoppingmuligheter og spanske matopplevelser. Opplev dette og mer når du leier et feriehus ved Costa Barcelona.

Sommerferie på Mallorca

Vi kan nesten ikke nevne sommerferie i Spania uten å ta med Mallorca. Øya ligger utenfor Spanias kyst i Middelhavet og skilter med et fantastisk klima, nydelige strender og en hyggelig atmosfære.

Lei et hus nærme Palma de Mallorca, og utforsk byens deilige strender, flotte severdigheter og kulinariske opplevelser.

Nyt sommeren i Spania fra bassengkanten

Drømmer du om å ta oppkvikkende svømmeturer, drikke morgenkaffe ved vannet eller bare slappe av på flytemadrassen i usjenerte omgivelser? Da er feriehusene og ferieleilighetene våre med svømmebasseng noe for deg. 

Kombiner fartsfylte feriedager på de spanske strendene med rolige dager ved feriehusets svømmebasseng. En stor del av våre feriehus i Spania har eget basseng, noe som bidrar til å gjøre ferieopplevelsen om mulig enda bedre!